AKCIJE, Briga o zdravlju, Zdravlje

Akcije u rujnu

Rujan je mjesec u kojem se cijela obitelj vraća obvezama. Djeca se vraćaju u školske klupe, a roditelji na radna mjesta. Budući da rujan na neki način predstavlja novi početak, potrebno je provjeriti i nadopuniti zalihe visokokvalitetnih proizvoda i dodataka prehrani. Elbi Medikal stoga i u rujnu nudi priliku za uštedu u svojim maloprodajama (Dugo Selo ili Koprivnica) i na web shopu.

BIOSKIN SENSITIVE BALZAM => 11.09. – 17.09.

Povodom Svjetskog dana atopijskog dermatitisa kojeg obilježavamo 14. rujna Elbi Medikal Vas časti s 15 %  popusta na kupnju Bioskin Sensitive balzama u periodu između 11.09. – 17.09.

Bioskin Sensitive balzam namijenjen je za njegu suhe i nadražene kože djece i odraslih. Može se koristiti od novorođenačke dobi, a pomaže kod: atopijskog dermatitisa, psorijaze, ekcema, pelenskog osipa djece i odraslih i za oporavak kože nakon radijacijskog zračenja. Radi se o potpuno prirodnom proizvodu koji je obogaćen zeolitom i ne sadrži parabene.

HARADENT => 21.09. – 24.09.

Haradent zeolit zubni prah od 50 g i 80 g potražite u Elbi Medikal maloprodajama i web shopu po 15 % nižoj cijeni u periodu između 21.09. – 24.09. Redovitom primjenom Haradenta održava se pH u usnoj šupljini između 7-7,4 čime se sprječava razvoj zubnog kamenca i karijesa. Budući da se zeolit ističe protuupalnim djelovanjem, Haradent je odličan kod problema s paradentozom. Također može umanjiti nastanak afti i spriječiti neugodan zadah iz usta. 

BIOVITALIS => 11.09. – 24.09.

Biovitalis Mednu Rosu i Biovitalis Mednu Rosu Plus nabavite po 15 % nižoj cijeni od 11.09. do 24.09. Medna Rosa pomaže prirodno, učinkovito i bezbolno ukloniti izrasline na koži. Proizvod ne sadrži parabene ni sintetske dodatke te ga mogu koristiti i djeca, trudnice i dojilje. Medna Rosa Plus također služi za bezbolno i učinkovito uklanjanje izraslina. Ovaj proizvod ima poboljšani sastav s  čak 20 % ekstrakta kore vrbe koji prirodno sadrži visoki udio  salicilne kiseline. Može se koristiti i za uklanjanje fibroma.

NATURAL ELEMENTS => 18.09. – 24.09.

Iskoristite 15 % popusta na Natural Elements vitamin C strong u periodu od 18.09. – 24.09. Budući da stiže hladnije vrijeme uz ovaj dodatak prehrani ojačajte svoj imunološki sustav i prevenirajte razvoj simptoma prehlade. Vitamin C također doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

ROSSMAX TLAKOMJERI => 25.09. – 30.09.

Povišeni krvni tlak se često naziva „tihi ubojica“ jer se simptomi javljaju tek u uznapredovalim fazama bolesti. Stoga je izuzetno bitno redovito kontrolirati krvni tlak, kako bi se povišene vrijednosti na vrijeme otkrile. Povodom Svjetskog dana srca (29.09.) iskoristite popust u iznosu od 10 % na vrhunske Rossmax tlakomjere u periodu od 25.09. – 30.09.

MASKE P29

Do isteka zaliha iskoristite popust od 17 % na P29 zaštitne maske.

BATZ OBUĆA

U našim maloprodajama u Koprivnici i Dugom Selu iskoristite akciju do isteka zaliha na Batz anatomsku obuću. Akcija je u iznosu od 20, 30 ili 50 % na odabrane modele.

Do isteka zaliha iskoristite popust od 20,30 i čak 50 % na odabrane proizvode.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu!

Vaš Elbi Medikal!

5 1 glas
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments