Sanja Posavec, mag. ing. prehrambenog inženjerstva (29)

«Kao dinamična mlada osoba vrlo sam zahtjevna u odabiru kreme. Krema mora biti savršena baza za moj svježi izgled od jutra do kasne večeri. Također mora hraniti kožu, ne ostavljati masni trag te biti savršena podloga za make-up. Bioskin Young krema pratit će moj ritam tijekom cijelog dana te sakriti nedostatke i nakon koje neprospavane noći.»

Stella Mehkek, asistent u nastavi (23)

Moje lice je kao otvorena knjiga, ništa ne mogu sakriti, a ponajmanje trag emocija. Emocije mogu ostaviti super učinak na mojoj koži ako su pozitivne, no kada su negativne, uz još nepovoljne vanjske utjecaje, rezultat je moja posebno osjetljiva koža. Nježna i osjetljiva koža traži baršunasti balzam pun ljekovitosti i nove energije. Odgovor na to je Bioskin Sensitive balsam koji daje našoj koži svilenkast izgled i vraća joj elastičnost. Koža je ponovo savršena na dodir.

Gorica Janach, viša medicinska sestra (58)

Prkositi stereotipu vezano uz izgled i godine nikad mi nije predstavljao problem. Ogledalo nam ponekad govori i više od onoga što želimo, no to je život. Njegovan izgled često može biti stvar unutarnjeg nadahnuća no najveći saveznik mudre žene je pomno odabrana krema. Sa Bioskin Beauty kremom stvarno ste maženi i paženi.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments