Elbi medikal d.o.o., poduzeće je iz Koprivnice, osnovano 1995. godine. Poduzeće se bavi prodajom proizvoda i usluga koji poboljšavaju kvalitetu života ljudi u trećoj životnoj dobi, onima sa zdravstvenim poteškoćama, a posebno u području inkontinencije. Elbi medikal je distributer najkvalitetnijih globalnih brandova u programu inkontinencije, dijabetesa, medicinske opreme i pomagala, medicinskog potrošnog materijala, ortopedske obuće, a svoje poslovanje širi i na područje zdrave prehrane, kako bi poduzeće holističkim pristupom odgovorilo na sve potrebe kupaca.

Više od 30 godina Attends na tržištima diljem svijeta brine o zdravlju pacijenata koji pate od inkontinencije, odnosno nekontroliranog ispuštanja mokraće i fekalija. Attends proizvodi inkontinentnim osobama pružaju osjećaj sigurnosti i suhoće te doprinose ugodnijem životu oboljelih.

Attends proizvode karakterizira kvaliteta i tradicija proizvodnje te inovacija, što osigurava trajno povjerenje kod krajnjih korisnika proizvoda. Filozofija poslovanja koja u prvi plan stavlja korisnike koji pate od inkontinencije, osigurala je da Attends bude jedna od najcjenjenijih zdravstvenih kompanija s područja njege i zbrinjavanja problema svih stupnjeva inkontinencije.

U sklopu Attends asortimana, proizvoda za zbrinjavanje inkontinencije, nalaze se anatomski ulošci, pelene, gaćice za fiksiranje uložaka, jednokratne gaćice, sprejevi za zaštitu kože, kreme i gelovi.

ELBI MEDIKAL d.o.o. ekskluzivni je distributer Attends proizvoda za hrvatsko tržište, a proizvodi iz širokog Attends asortimana, do vas će stići sigurno i na vrijeme. Proizvodi namijenjeni za laku inkontinenciju mogu se naručiti i putem ELBI MEDIKAL web shopa.

Batz logotipMađarski proizvođač obuće Batz može se pohvaliti tradicijom proizvodnje dužom od 30 godina. Svaki par muških i ženskih papuča, sandala ili cipela jedinstven je te je izrađen od najkvalitetnije kože što osigurava dugotrajnost nošenja. Osim obuće, Batz nudi i kvalitetne anatomske uloške za cipele.

Batz proizvodi, namijenjeni su svima koji imaju problematična i osjetljiva stopala, a garantiraju ugodnije i sigurnije korake. Udobnost prati i moderan dizajn obuće, prilagođen za sve uzraste.

Povećanjem potražnje i snažnim širenjem tržišta, kvaliteta Batz proizvoda i dalje ostaje vrhunska. ELBI MEDIKAL d.o.o. je zastupnik Batz proizvoda za hrvatsko tržište, a oni se mogu kupiti u svim bolje opremljenim ljekarnama, ali uskoro i putem web shopa ELBI MEDIKAL.

Osim u Hrvatskoj, kvaliteta Batz proizvoda prepoznata je i diljem Europe i svijeta pa se tako Batz obuća, nosi u Engleskoj, Švedskoj, Sloveniji, Poljskoj, Slovačkoj i Rumunjskoj.

Samarit – vrhunski proizvođač opreme iz Švicarske za podizanje i transfer slabo pokretnih osoba. Proizvodi su idealni za korištenje u bolnicama, rehabilitacijskim klinikama i domovima za starije i nemoćne osobe. Karakterizira ih dugovječnost, sigurnost, praktičnost i lako održavanje.

U sklopu Samarit asortimana nudimo klizajuće i rotacijske ploče, klizajuću plahtu i podloge za podizanje i premještaj pacijenata različitih vrsta.

Neprekidno se razvijaju novi proizvodi u suradnji s fizioterapeutima, specijalistima i drugim stručnim osobama kako bi se postigao najbolji omjer cijene i kvalitete. Cilj je očuvati zdravlje osoblja i najvažnije poboljšati njegu samih pacijenata.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments