Inkontinencija je nekontrolirano ispuštanje urina ili stolice. Uzroci zbog kojih može doći do pojave inkontinencije su loša prehrana, prekomjerne količine gaziranih i alkoholnih pića kao i trudnoća, menopauza ili starenje. Ovo stanje češće pogađa žene od muškaraca, zbog kraće mokraćne cijevi, a može se javiti kod svih dobnih skupina, iako najčešće pogađa ljude u trećoj životnoj dobi. Inkontinenciju nije moguće u potpunosti izliječiti, ali Kegelovim vježbama te promjenama životnih navika moguće ju je ublažiti. Postoji čitav niz pomagala poput pelena za odrasle, uložaka, vlažnih maramica i losiona koji pomažu da se inkontinentne osobe osjećaju ugodnije i sigurnije.

ELBI MEDIKAL d.o.o. je ekskluzivni zastupnik globalnog branda Attends, za hrvatsko tržište. Attends je zaslužan za mnoge inovacije u području tretiranja inkontinencije i jamči izuzetnu kvalitetu svojih proizvoda. Proizvode potrebne za tretiranje inkontinencije možete pronaći i u ELBI MEDIKAL web shopu.

IZDVOJENI PROIZVODI

3 3 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše ocjena
Inline Feedbacks
View all comments
Jadranka
Jadranka
2 godine prošlo

Imate li uzorke ulozaka koji idu na doznaku da mozemo isprobati ? Lp

Elbi Medikal
Admin
2 godine prošlo
Reply to  Jadranka

Poštovana Jadranka,

molim vas ispunite obrazac na linku vezan uz uzorak odgovarajućeg uloška: https://elbi-medikal.hr/upitnik-za-besplatan-uzorak/
Hvala, lp