Back

Attends Slip Active 8 dnevne pelene

14,56  (109,70 kn) s PDV-om

Obriši
Opis

Attends Slip Active dnevne pelene su namijenjene pokretnim, teško inkontinentnim pacijentima. Postavljaju se na tijelo na način da se prvo pričvrste pomoću pomoćnih čičaka na za to odgovarajuće mjesto te se široka traka zalijepi sa svake strane.

Attends Slip Active dnevne pelene su također namijenjene pacijentima koji imaju amputiranu nogu iznad koljena. Pogodne su i za pacijente koji su skloni sami skidati (trgati) pelenu pošto se čičci mogu postaviti na leđa te pacijentima koji imaju dekubitus na bedru jer se rana može sanirati bez skidanja pelene.

Kad se postave na pacijenta područje kuka nije obuhvaćeno pelenom što olakšava kretanje.

Attends Slip Active dnevne pelene pružaju visoku upojnu moć uz dugotrajan osjećaj suhoće zahvaljujući Attends tehnologiji koja urin zaključava u jezgri proizvoda. S unutarnje strane nalaze se barijere koje sprječavaju izlijevanje urina dok se ne upije. S vanjske strane nalazi se indikator vlažnosti koji pokazuje kada je pelenu potrebno promijeniti. Stražnja strana je prozračna. Pelene imaju prirodnu zaštitu od neugodnih mirisa, bez dodanih parfema i aditiva.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Pakiranje sadrži 28 komada.

Kako bi se odredila odgovarajuća veličina pelene potrebno je izmjeriti obujam struka i kukova. U obzir se uzima veća vrijednost dobivena nakon mjerenja. Na temelju vrijednosti dobivene mjerenjem, u tablici pronađite odgovarajuću veličinu.

VELIČINA OBUJAM STRUKA/KUKOVA
Slip Active 8 M 75-110 cm
Slip Active 8 L 100-145 cm
Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA