KAKO NAJBOLJE PRISTUPITI LIJEČNIKU?

Elbi medikal_dijabetes_citat20a

Ako posumnjate da bolujete od dijabetesa, najbolje je odmah se obratiti svom liječniku opće medicine koji će pomoću testova i pretraga potvrditi ili odbaciti vašu sumnju. Testovi su jednostavni i brzi, a sve se može otkriti pomoću krvne pretrage.

 

Liječnik će rezultate pretrage shvatiti ozbiljno i sukladno situaciji. U pitanju je ozbiljna bolest, a ranijim postavljanjem potpune dijagnoze, lakše se pristupa liječenju.

Liječenje se prilagođava vama, a uz sebe ćete u toj borbi imati stručnjake, liječnike, medicinske sestre, nutricioniste i trenere koji će vas usmjeravati prema lakšem i sigurnijem životu s dijabetesom.

 

Sva potencijalna pitanja postavite svom liječniku kako bi se što jasnije i potpunije upoznali s time kako živjeti s dijabetesom.

 

Odgovorno ponašanje prema sebi se najbolje očituje kroz to kako prihvaćate pomoć liječnika i pridržavate li se savjeta onih koji vam žele pomoći. Stoga je prema liječniku najbolje pristupiti odgovorno i otvoreno i dopustiti mu da vas liječi te vam pomogne.