Ako posumnjate da bolujete od dijabetesa, najbolje je odmah se obratiti svom liječniku opće medicine koji će pomoću testova i pretraga potvrditi ili odbaciti vašu sumnju. Testovi su jednostavni i brzi, a sve se može otkriti pomoću krvne pretrage.

Liječnik će rezultate pretrage shvatiti ozbiljno i sukladno situaciji. U pitanju je ozbiljna bolest, a ranijim postavljanjem potpune dijagnoze, lakše se pristupa liječenju.

Liječenje se prilagođava vama, a uz sebe ćete u toj borbi imati stručnjake, liječnike, medicinske sestre, nutricioniste i trenere koji će vas usmjeravati prema lakšem i sigurnijem životu s dijabetesom.

Sva potencijalna pitanja postavite svom liječniku kako bi se što jasnije i potpunije upoznali s time kako živjeti s dijabetesom.

Odgovorno ponašanje prema sebi se najbolje očituje kroz to kako prihvaćate pomoć liječnika i pridržavate li se savjeta onih koji vam žele pomoći. Stoga je prema liječniku najbolje pristupiti odgovorno i otvoreno i dopustiti mu da vas liječi te vam pomogne.

Na tržištu postoje prirodni proizvodi koji mogu pomoći u reguliranju razine glukoze u krvi. Diamell kapi pomažu pri normalizaciji šećera u krvi. Čaj gorke dinje ublažava simptome dijabetesa.  Dodatak prehrani Pisakvica plus pomaže i kod regulacije tjelesne težine, dijabetesa i anemije. Kapi borovnice pomažu kod povišenih vrijednosti glukoze u krvi (hiperglikemija) i proljeva (dijareje).

Također mogu pomoći i dodaci prehrani kao što su omega 3 masne kiselinevitamini B skupinemagnezij, krom te alfa lipoična kiselina.

Više proizvoda pronađite u web shopu.

3.7 3 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments