maske-P29
Zaštitne maske, Zdravlje

NOVO NA TRŽIŠTU!!! P29 Antibakterijske bakrom presvučene zaštitne maske

Zaštitne maske P29 s bakrom jedinstvene su na tržištu. Proizvode se u Južnoj Koreji. Znamo da ta zemlja prednjači u tehnološkim dostignućima, a uspješno se bori i s pandemijom Covid – 19. Ergonomski su dizajnirane i udobne za nošenje na licu, a posebno oko ušiju. Maska lijepo prianja uz lice, prekrije i bočnu stranu lica, te tako još bolje štiti.

P29

Maske su izrađene od poliuretanske pjene. Sadrže patentirani visokotehnološki zaštitni bakreni premaz. Bakar svojim antivirusnim i antibakterijskim svojstvima, dokazano inaktivira veliki broj virusa te 99% mikroba i bakterija.

Maska P29 ima filter za pročišćavanje zraka i na taj način omogućava lakše disanje i ne zadržava mirise iz ustiju.

Kako se kroz masku lagano diše tako da je omiljena kod sportaša i osoba koje masku nose dulje vrijeme te pod fizičkim opterećenjem.

Primjena

Višekratne su i mogu se nositi 50-ak puta, a peru se jednostavno, pod mlazom hladne vode te se puste da se osuše i mogu se nositi ponovo. Kod pranja ne koristiti deterdžente i/ili sapune.

Nakon 50 pranja, maska P29 ne gubi svojstva, već se zbog pohabanosti preporučuje zamjena iste.

P29 nije medicinska već industrijska maska, ali je certificirana od strane priznatih institucija.

Svaka P29 je pakirana zasebno u sterilnom pakiranju. Na pakiranju se nalaze upute za upotrebu i tehničke karakteristike maske, kako bi se pravilno i što dulje mogla koristiti.

Kupnjom P29 zaštitne maske štedimo naš novac, jer masku možemo koristiti 50-ak puta. 

P29 maska je od rujna dostupna u Hrvatskoj i njenu učinkovitost u borbi protiv bakterija i virusa prepoznali su u sljedećim tvrtkama i organizacijama : Košarkašku klub Cibona, Eko Taxi, Rukometni klub Zagreb, Sparta Gym.

Maska P29 smanjuje mogućnost zaraze od Korone ako se pridržavamo epidemioloških preporuka HZJZ. Maska P29 je dopuna odgovornom ponašanju.

KUPI ODMAH

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu!

Vaš Elbi Medikal

4.8 5 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše ocjena
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Heteši
Josip Heteši
1 godina prošlo

Poštovani,
molim Vas da mi pošaljete ponudu za masku P29….100 kom

Mibor d.o.o.
Slavonska av.3/1
10000 Zagreb

091 3441 340