Nagradni natječaj

Nagradni natječaj: Osvojite Bioskin Sensitive balzam

Posjetite našu Facebook stranicu Bioskin i uključite se u naš Facebook nagradni natječaj. Za sudjelovanje je potrebno otići na našu Facebook stranicu i tamo ostaviti odgovor u komentaru na nagradnu objavu – Kako njegujete nadraženu kožu nakon uboda insekata? 

Poklanjamo Vam Bioskin sensitive balzam 90 ml. Proizvod će osvojiti najkreativniji odabrani odgovor. Natječaj traje od objave 17.05. do 23.05. 2021. u ponoć, a pobjednik će biti objavljen na našoj Facebook stranici 24.05.2021. Svi koji žele sudjelovati neka u komentaru napišu odgovor na nagradno pitanje „Kako njegujete nadraženu kožu nakon uboda insekata?“.

Želimo svima puno sreće!

PRAVILA I UVJETI

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Elbi Medikal d.o.o., Josipa Vargovića 4/II, 48000 Koprivnica, OIB 29971014676

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 17.05. do 23.05.2021. u ponoć, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na službenoj Web i Facebook stranici organizatora.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrade sastoji se od: Bioskin sensitive balzam 90 ml. Nagrada se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook (link: www.facebook.com), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je otići na našu Facebook stranicu i tamo ostaviti komentar na nagradnu objavu. Proizvod će osvojiti najkreativniji odgovor u komentaru na nagradnu objavu – „Kako njegujete nadraženu kožu nakon uboda insekata?“  U obzir će doći komentari ostavljeni od 17.05. do 23.05.2021. u ponoć, po samo jedan komentar sa svakog korisničkog profila.

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA

U odabir dobitnika ulaze svi korisnici koji odgovore na nagradno pitanje u čl. 6, a nagrade će se dijeliti prema odabiru žirija koji čine Sanja Posavec i Ana Trubelja za najkreativniji odgovor.

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Facebook stranici te će mu biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 11: OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika bit će objavljeno u roku 48 sati po završetku nagradnog natječaja na Facebook stranici organizatora.

Članak 12: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 13: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Koprivnici.

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice.

Članak 16: IZMJENE PRAVILA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17: NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Elbi Medikal d.o.o., a ne Facebook-u. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ako sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te Elbi Medikal d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, tekstualne poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju našoj udruzi dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše ocjena
Inline Feedbacks
View all comments
Anamarija Komljenovic
Anamarija Komljenovic
1 godina prošlo

Moja djevojcica puna je snage ali jojkomarci i drugi nedaju dalje u pompc stize kremica prava bez ovog balzama sala sala nemoze se igrati moja mala…