Briga o zdravlju

Elbi Medikal na panelu: Oči u oči s menopauzom

Menopauza je razdoblje koje počinje nakon zadnje menopauze. O menopauzi se ne priča puno.

Gloria je održala panel: Oči u oči s menopauzom kako bi se o tome počelo pričati i skinula stigma s tog perioda života žene.

O menopauzi pod vodstvom voditeljice Barbare Kolar govorile su: glumica Sanja Doležal, gestalt i seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Berić i ginekolog doc. dr. sc. prim. Ivan Fistonić.

Kada žene ulaze u menopauzu? Kroz koje sve promjene žena prolazi? Kako su kroz taj period prošle sudionice u panelu? Što žene mogu očekivati? Što su to Kegelove vježbe i kako se izvode?

Odgovore na ova, ali i druga pitanja pronađite u snimljenom videu.

https://www.gloria.hr/gl/fokus/price/vrijeme-je-da-skinemo-stigmu-sa-klimakterija-panel-oci-u-oci-s-menopauzom-otvorio-vaznu-zensku-temu-15081569

Jedna od poteškoća s kojima se žene u menopauzi susreću je i inkontinencija te smo iz tog razloga sudjelovali na ovom lijepom događaju.

Za problem inkontinencije nudimo rješenje u vidu Attends uložaka. Attends ulošci za razliku od higijenskih uložaka kod inkontinencije nude brojne prednosti. Izrazito su mekani i udobni s visokim upojnim moćima, a pritom štite od neugodnih mirisa i diskretni su.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments