ESSENTIAL C

36,50  (275,01 kn) s PDV-om

Opis
Essential C sadrži specijalnu formulu, mješavinu puferiranog vitamina C i bioflavonoida. Upravo u kombinaciji sa vitaminom C bioflavonoidi imaju sinergijsko djelovanje i međusobne pozitivne interakcije.
Vitamin C je jedan od najučinkovitijih prirodnih antioksidansa, uništava toksine i slobodne radikale, podupire imunološki sustav i smanjuje šanse za razvoj infekcija. Pospješuje apsorpciju željeza te je neizostavan u borbi protiv anemije.
Ima svojstva reguliranja razine kolesterola u krvi i stoga je ključan za sprječavanje kardiovaskularnih bolesti. Kao kofaktor svih enzima uključenih u sintezu kolagena, važnog ne samo za mladolik izgled kože, nego i za zdravlje zubnog mesa, normalnu funkciju hrskavice, očuvanje integriteta, čvrstoću i elastičnost samih stjenki vena i kapilara, vitamin C ima presudnu ulogu.
Unosom askorbinske kiseline u obliku mineralnih askorbata zajamčena je najviša razina bioraspoloživosti, a osim toga puferirani vitamin C dobro se podnosi te je kao takav pogodan za osobe sa osjetljivim probavnim traktom.
Stimuliraju djelovanje vitamina C i pospješuju apsorpciju nakon neutralizacije slobodnih radikala čime produljuju njegov životni vijek. Bioflavonoidi imaju izražena antioksidativna svojstva, stimuliraju imunološki sustav i ublažavaju negativne posljedice oksidativnog stresa. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.
KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Pakiranje od 120 kapsula.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Odrasli, 1 kapsula dnevno uz obrok.

SASTAV

SASTAV

Sadržaj  1 kaps.  %PU*
Kalcijev askorbat (Vit.C) 400mg  500%
Magnezijev askorbat (Vit.C) 200mg  250%
Kvercetin  50mg  **
Rutin  100mg  **
Ekstrakt sjemenki grođža  100mg  **
*  Preporučeni dnevni unos
**Preporučeni dnevni unos nije utvrđen
Sastav:
Kalcijev askorbat, Magnezijev askorbat, Ekstrakt sjemenki grožđa, Rutin, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), Kvercetin, Antioksidans: Askorbil palmitat
DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Upozorenja:
Držati izvan dohvata djece.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA