Almagea Motion support+

21,60  (162,75 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.72 €/komad
Opis

Almagea® motion support+ je dodatak prehrani koji sadrži UC-II®. UC-II je prirodna standardizirana aktivna komponenta koja predstavlja posebni oblik nedenaturiranog kolagena tip II. Jedna Licaps® kapsula sadrži 40 mg UC-II®. Pripravak sadrži i vitamin D3 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalne funkcije mišića. Sadrži vitamin K2 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju. Također sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Vitamin D3 podržava funkciju mišića, a u kombinaciji s vitaminom K2 sudjeluje i u održavanju normalnih koštanih struktura. S druge strane, vitamin C sudjeluje u sintezi kolagena te tako doprinosi normalnoj funkciji hrskavice i kostiju što je bitno za normalnu pokretljivost zglobova.

Almagea® motion support+ nova je generacija dodataka prehrani sa Licaps® OCEANCAPS® kapsulama porijeklom od riblje želatine iz obnovljivih izvora. Kapsule ne sadrže GMO, gluten, škrob, laktozu niti konzervanse. Lagane su za gutanje, nježnije za želudac te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Proizvod se preporučuje tjelesno aktivnim osobama svih dobnih skupina koje žele pospješiti pokretljivost zglobova i očuvati hrskavicu, kosti i mišiće. Namijenjen je i osobama zrele i starije dobi s tegobama lokomotornog sustava, za očuvanje koštane i mišićne mase te pokretljivost zglobova.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Pakiranje od 30 kapsula.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.

SASTAV

SASTAV

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps® kapsula) % PU*
Nedenaturirani kolagen tip II (UC-II®)
40 mg
Vitamin D3 (kolekalciferol)
10 µg 200 %
Vitamin K2 (all-trans-menakinon-7 u MCT uljnoj suspenziji)
75 µg 100 %
Vitamin C (askorbinska kiselina)
60 mg 75 %
*PU – dnevni preporučeni unos
DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Ne preporučuje se osobama alergičnima na soju, ribu i morske plodove. Osobe koje uzimaju antikoagulanse (lijekove za sprječavanje zgrušavanja krvi) prije uporabe trebaju se posavjetovati s liječnikom.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA