Back

Airmax nazalni dilatator

17,30  (130,35 kn) s PDV-om

Opis

Nazalni dilatator je koristan protiv hrkanja, čak i ako je prisutna apneja. Olakšava disanje kod prehlada i alergija. Puni učinak može se očekivati nakon tjedan do dva redovitog korištenja.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Nazalni dilatator-1 komad

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Nazalni dilatator isprati vodom i sapunom prije i poslije korištenja. Preporuča se biti ispred ogledala prilikom prvog stavljanja. S nekoliko laganih pokreta umetne se u nos dok se ne osjeti da je prošireni prolaz za zrak. Nosnice su raširene samo privremeno za vrijeme korištenja i nema straha od trajnog širenja.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Ne koristiti kod asimetričnog nosa, naročito u slučajevima neravne nosne pregrade (devijacija septuma, ozljeda i slično). Nazalni dilatator je prikladan samo za upotrebu u nosu i ne za djecu ispod 12 godina. Ne preporuča se dijeliti proizvod između više osoba zbog higijenskih razloga. S vremenom se očekuje da će plastika izgubiti na elastičnosti zbog čega će nazalni dilatator postati manje udoban te će ispadati iz nosa. Preporuka je zamijeniti ga novim svaka 3 mjeseca. Čuvati ga od dohvata male djece zbog opasnosti od gušenja.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA