Back

Kapsule ulje češnjaka (Garlic oil 2000)

14,07  s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.14 €/komad
Opis

Jedan od glavnih sastojaka češnjaka je alicin koji ima izvanredan učinak na cirkulaciju krvi, obranu stanica, te antibakterijska svojstva. Tek prerezani luk otkriva svoju aromu i nizom lančanih reakcija oslobađa se alicin.

KAL Garlic 2000 perle dolaze u obliku tekućeg gela, kapsuliranog u zaštitnu ovojnicu, koja ga štiti od negativnog utjecaja želučane kiseline, te omogućava absorpciju u crijevima. Na taj način ne ostaje osjećaj neugodnog mirisa kao kod proizvoda kod kojih se sličan pripravak luči putem kože.

Ovaj proizvod za svoj osnovni sastojak koristi češnjak koji je pažljivo osušen hladnim postupkom. Pri njegovoj daljnjoj obradi nisu korištene nikakve kemijske tvari. KAL Garlic 2000 preporučuje se kod svih oboljenja krvnih žila i srčanih oboljenja, jer osim što regulira krvni tlak sprječava zgrušavanje krvi, te pospješuje prokrvljenost donjih ekstremiteta.

KARATKERISTIKE PROIZVODA

KARATKERISTIKE PROIZVODA

Pakiranje od 100 kapsula.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Uzimati 2 perle dnevno (uz obrok) ili po preporuci stručne osobe.

SASTAV

SASTAV

Ulje češnjaka – 4 mg

(ekvivalentno 2000 mg čitavog češnjaka)

Ulje sjemenki peršina – 4 mg

(ekvivalentno 200 mg čitavog peršina)

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom, posebno oni koji uzimaju lijekove za razrjeđivanje krvi (antikoagulantne lijekove). Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA