Back

Folate (5-methyltetrahydrofolate)

18,90  (142,40 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.21 €/komad
Opis

Posebnost Natural Elements proizvoda Folate jest njegov oblik 5-metiltetrahidrofolat (5-MTHF), koji se u tijelu nalazi kao aktivan oblik folne kiseline. Folati su esencijalni mikronutrijenti, koji kao kofaktori sudjeluju u različitim procesima u organizmu. Pomažu tijelu u razgradnji, korištenju i proizvodnji proteina te razvoju crvenih krvnih zrnaca.

Snižavaju razinu homocisteina u krvi i podržavaju rad centralnog živčanog sustava. Imaju vrlo važnu ulogu u procesu diobe stanica i razvoja fetusa. Uzimanje folata prije začeća smanjuje rizik od nastanka anomalija živčanog sustava (defekti neuralne cijevi kod fetusa), a suplementacija je preporučljiva ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama.

Prednost folata je da u svojoj aktiviranoj formi ne moraju biti metabolizirani te se kao takvi, kod osoba s ograničenom aktivnosti enzima dihidrofolat-reduktaze, mogu optimalno iskoristiti. Od svih dostupnih izvora folata, ljudski organizam može u potpunosti iskoristiti samo folate u aktivnom obliku i to 5-metiltetrahidrofolat.

 

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

90 kapsula, 18 g

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.

Dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

SASTAV

SASTAV

Tvar za povećanje volumena: Mikrokristalna celuloza, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), 5-Metiltetrahidrofolat

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Držati izvan dohvata djece.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA