B complex active

24,50  (184,60 kn) s PDV-om

Opis

“B complex active” označava proizvod koji osigurava  sve vitamine B skupine u optimalnoj količini za metabolizam, u bioaktivnim formama. Optimizirana je i bioraspoloživost tvari i njihov učinak. Igraju važnu ulogu u proizvodnji energije, sintezi i popravljanju DNA i RNA kao i u metabolizmu ugljikohidrata, proteina, lipida i aminokiselina. Pomažu tijelu u održavanju funkcionalnog živčanog, imunološkog i krvožilnog sustava. Sudjeluju u održavanju zdravlja kože, kose i noktiju.

Nadopunjavajući prehranu vitaminom B kompleksa ili pojedinačnim vitaminima skupine B, može se nadoknaditi nedostatak uz istovremeno poboljšanje energetskog metabolizma, učinkovitosti, spavanja i imunološkog sustava! Formula je namijenjena djeci, starijim osobama i osobama kojima je od iznimne važnosti optimalna bioraspoloživost bez procesa metabolizacije.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

120 kapsula, 27 g

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Odrasli, 1 kapsula dnevno uz obrok.

Dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

SASTAV

SASTAV

Tvar za povećanje volumena: Mikrokristalna celuloza, Niacinamid, Kalcijev pantotenat, Piridoksal 5′-fosfat, Riboflavin 5′-fosfat, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), Tiamin HCl, Folat (5-MTHF), Biotin, Adenozilkobalamin, Metilkobalamin

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Držati izvan dohvata djece.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA