Back

Oleotherapy ulje makadamije 100 ml

6,90  (51,99 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 69 €/l
Opis

Oleotherapy ulje makadamije sadrži  pravo bogatstvo vitamina A, E i omege 7. Upravo zbog toga je poznato kao odlično sredstvo za njegu kose i kože.

Dobiva se hladnim tiještenjem svježeg oraha makadamije.

Oleotherapy ulje makadamije nije viskozno poput sezamovog ili maslinovog ulja, već je brzoupijajuće. Kao takvo posebno je cijenjeno u izradi preparata i macerata za koje želimo brže upijanje.  Macerate nevena, gospine trave i korijena mrkve možemo izrađivati u makadamijinom  umjesto u maslinovom ulju.

Makadamija najčešće koristi u izradi mješavina za lokalno utrljavanje kod tretiranja brojnih tegoba, poput glavobolja, probavnih i menstrualnih grčeva. Izradu mješavina za utrljavanje u prsa antivirusnih eteričnih ulja kod prehlada, viroza i kašlja. Također se koristi u izradi mješavina u kojima želimo da eterična ulja što prije prodru u kožu i dospiju do mjesta djelovanja. Ulje makadamije odlično je u kombinaciji s biljnim uljem lješnjaka za tretiranje celulita.

Oleotherapy ulje makadamije je sigurno za njegu i najosjetljivije kože. Također  pomaže u regeneraciji suncem opečene kože. Ukoliko ne volite masni sloj na licu koji ostaje nakon mazanja s nekim drugim dragocjenim biljnim uljima koja se primjenjuju u njezi zrele kože, poput argana, ploda divlje ruže, jojobe ili pšeničnih klica, jednostavno složite mješavinu tih ulja s makadamijom koja će uz vlastitu vrijednost u njezi pomoći da se mješavina brže upije.

U njezi i ishrani kose i vlasišta makadamijino ulje se također pokazalo djelotvornim, te je čest sastojak različitih pakunga za kosu, briljantina i posebno namijenjenih šampona.

Zbog netoksičnosti, stabilnosti i ugodnog mirisa i okusa ulje makadamije može se uzimati i oralno, kao pomoć u smanjivanju kolesterola ili općenito u kuhanju.

 

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Pakiranje od 100 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Ulje makadamije nije viskozno poput sezamovog ili maslinovog ulja, već je brzoupijajuće, i kao takvo posebno cijenjeno u izradi preparata i macerata za koje želimo brže prodiranje u kožu (bolje upijanje). Primjerice, macerate nevena i gospine trave (kantariona), kao i korijena mrkve, možemo izrađivati u makadamijinom ulju umjesto u tradicionalnom maslinovom ulju.

Stoga se makadamija najčešće koristi u spravljanju mješavina za lokalno utrljavanje kod tretiranja brojnih tegoba, poput glavobolja, probavnih i menstrualnih grčeva, za utrljavanje u prsa antivirusnih eteričnih ulja kod prehlada, viroza i kašlja, i drugdje gdje želimo da eterična ulja što prije prodru u kožu i dospiju do mjesta djelovanja. Ulje makadamije odlično je u kombinaciji s biljnim uljem lješnjaka za tretiranje celulita – nakapajte eterična ulja koja pomažu u rješavanju celulita u jednake omjere makadamije i lješnjaka i dobit ćete brzoupijajuću anticelulitnu mješavinu.

Ulje makadamije je sigurno za njegu i najosjetljivije kože, a osim već spomenute primjene u njezi zrele kože, pomaže u regeneraciji suncem opečene kože. Ukoliko ne volite masni sloj na licu koji ostaje nakon mazanja s nekim drugim dragocjenim biljnim uljima koja se primjenjuju u njezi zrele kože, poput argana, ploda divlje ruže, jojobe ili pšeničnih klica, jednostavno složite mješavinu tih ulja s makadamijom koja će uz vlastitu vrijednost u njezi pomoći da se mješavina brže upije.

U njezi i ishrani kose i vlasišta makadamijino ulje se također pokazalo djelotvornim, te je čest sastojak različitih pakunga za kosu, briljantina i posebno namijenjenih šampona.

Zbog netoksičnosti, stabilnosti i ugodnog mirisa i okusa ulje makadamije može se uzimati i oralno, kao pomoć u smanjivanju kolesterola ili općenito u kuhanju.

SASTAV

SASTAV

Bogato je vitaminima A, E i omegom 7 .

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA