Back

Kokosovo ulje 1000 ml

5,50  (41,44 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 5.5 €/l
Opis

Kokosovo ulje, koje se ponekad još naziva i kokosova mast ili kokosov maslac, se ekstrahira iz zrelih kokosa koji se ubiru s kokosovih palmi. Kokosovo ulje se dobiva mehaničkim prešanjem pulpe zrelih organskih kokosa. Ekstrahira se isključivo metodom hladnog prešanja, bez visokih temperatura kako bi se očuvala izvorna nutritivna vrijednost. Nutrigold kokosovo ulje nije hidrogenizirano, izbijeljeno, deodorizirano ili na bilo koji drugi način rafinirano. Ne upotrebljavaju se pesticidi ni druge štetne supstance. Njegova kvaliteta osigurana je kontrolirana europskim certifikatom organskog uzgoja.

Karakteristike proizvoda

Karakteristike proizvoda

Kokosovo ulje 1000 ml.

Način primjene

Način primjene

Zahvaljujući visokoj točki dimljenja (180°C) ne stvara kancerogene sastojke na visokim temperaturama (kao što je to slučaj s većinom ostalih biljnih ulja), stoga je idealan za kuhanje, prženje i pečenja. Aromatični okus kokosa se izvrsno uklapa u svim desertima, pa je PlanetBIO kokosovo ulje idealno za pravljenje keksa, biskvita, slatke umake, smrznute slastice, čokolade, energetske barove i ostale slastice. Kokosovo ulje se koristi i za slana jela. Osim toga, pogodno je za njegu tijela.

Sastojci

Sastojci

Kokosovo ulje 100%, a sadrži nezasićene masnoće koje su važne kako bi vašem tijelu pružilo izvrstan izvor energije. Ulje sadrži visok udio laurinske masne kiseline, koja je ujedno i glavni sastojak majčinog mlijeka i ima antivirusna i antibakterijska svojstva. Ne sadrži loše trans masne kiseline.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA