Attends LogoViše od 30 godina Attends na tržištima diljem svijeta brine o zdravlju pacijenata koji pate od inkontinencije, odnosno nekontroliranog ispuštanja mokraće i fekalija. Attends proizvodi inkontinentnim osobama pružaju osjećaj sigurnosti i suhoće te doprinose ugodnijem životu oboljelih.

Attends proizvode karakterizira kvaliteta i tradicija proizvodnje te inovacija, što osigurava trajno povjerenje kod krajnjih korisnika proizvoda. Filozofija poslovanja koja u prvi plan stavlja korisnike koji pate od inkontinencije, osigurala je da Attends bude jedna od najcjenjenijih zdravstvenih kompanija s područja njege i zbrinjavanja problema svih stupnjeva inkontinencije.

U sklopu Attends asortimana, proizvoda za zbrinjavanje inkontinencije, nalaze se anatomski ulošci, pelene, gaćice za fiksiranje uložaka, jednokratne gaćice, sprejevi za zaštitu kože, kreme i gelovi.

ELBI MEDIKAL d.o.o. ekskluzivni je distributer Attends proizvoda za hrvatsko tržište, a proizvodi iz širokog Attends asortimana, do vas će stići sigurno i na vrijeme. Proizvodi namijenjeni za laku inkontinenciju mogu se naručiti i putem ELBI MEDIKAL web shopa.

Izdvojeni proizvodi

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments