Briga o zdravlju, Inkontinencija, O nama - Novosti

XI. Kongres liječnika opće/obiteljske medicine

XI. Kongres društva nastavnika opće/obiteljske medicine održava se od 25.-28. lipnja u Hotelu Antunović u Zagrebu. Kongres društva nastavnika opće/obiteljske medicine posvećen je trajnoj medicinskoj edukaciji liječnika obiteljske medicine.

Zahvaljujući velikim naporima organizatora, a pridržavajući se svih smjernica HZJZ, kongres se održao i u ovim izazovnim vremenima, što potvrđuje njegovu važnost, prihvaćenost i veličinu u liječničkim krugovima.

Tvrtka Elbi Medikal ove godine ponosni je sponzor kongresa i podrška liječnicima obiteljske medicine u nastojanju ostvarivanja svojih ciljeva.

U današnje vrijeme kada se rad liječnika obiteljske medicine sve više svodi na administraciju potreban je veliki napor svih liječnika obiteljske medicine kako bi se očuvala ova prelijepa struka. To je razlog iz kojeg je tema ovogodišnjeg Kongresa: “Intervencije i vještine u obiteljskoj medicini”.

Društvo nastavnika liječnika opće/obiteljske medicine ima ulogu u pružanju što kvalitetnije kontinuirane medicinske edukacije. Tijekom trajanja Kongresa sudionici imaju mogućnost interaktivnog pristupa svim događajima, a na kraju izlaganja uvijek su otvorene rasprave kako bi svatko mogao iznijeti svoje mišljenje. 

Kongres je otvoren za sve liječnike koji žele pristupiti novostima iz medicinske znanosti, onima koji žele prenijeti svoja iskustva, onima koji žele riješiti nedoumice, koji žele svoja iskustva podijeliti s kolegama te uz manjak vremena, svakom pacijentu pružiti potrebnu pažnju.

Tvrtka Elbi Medikal kroz svakodnevni rad liječnicima obiteljske medicine pruža podršku, edukaciju i informacije o svojim proizvodima i uslugama, kako bi pacijent dobio potrebnu informaciju, proizvod i/ili savjet.

U znak zahvale liječnicima na podršci i povjerenju koje su nam iskazali, osmislili smo portal namijenjen edukaciji zdravstvenih djelatnika. Zbog manjka vremena, želja nam je edukaciju približiti zdravstvenim djelatnicima u vrijeme koje njima odgovara. Registracijom se ostvaruje pristup tekstovima, edukacijama, webinarima, prezentacijama. Portalu se može pristupiti u bilo koje doba dana i potpuno je besplatno.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

 

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments