Šećerna bolest
Briga o zdravlju, Dijabetes

WEBINAR: ŠEĆERNA BOLEST

Žedni ste, imate potrebu za čestim mokrenjem, osjećate glad? Tjelesna težina vam varira ili ste naglo dobili, odnosno izgubili kilograme? Slabi ste, razdražljivi i umorni, vid vam se često zamagli? Ako ste prepoznali ove simptome, prvenstveno žeđ i često mokrenje i ako uviđate spomenute promjene na svom tijelu, moguće je da bolujete od dijabetesa.

Diabetes mellitus, odnosno šećerna bolest, naziva se još i tihi ubojica današnjice zato što su simptomi općeniti, nisu odmah vidljivi i variraju u trajanju i intenzitetu.

Riječ je o bolesti čiji naziv ljude navodi na mišljenje kako je u pitanju bolest od koje se obolijeva prvenstveno zbog previše slatkiša i konzumnog šećera. No, dijabetes je ozbiljna bolest na čiji nastanak i razvoj utječu mnogi faktori. Dijabetes se ne može izliječiti, ali se može kontrolirati te se time smanjuje utjecaj bolesti na kvalitetu vašeg života. Da bi se razumio potpun princip nastanka i razvoj bolesti, potrebno je poznavati više činjenica o bolesti.

U webinaru saznajte kako promjenom životnih navika možete bolje regulirati šećernu bolest i spriječiti njene komplikacije.

Individualni savjet možete potražiti i u našim maloprodajama te na besplatnom nutricionističkom savjetovanju koje održavamo svaki mjesec u jednoj maloprodaji. Više o nutricionističkom savjetovanju i terminima saznajete ovdje.

Više informacija o šećernoj bolesti saznajte u našem blogu, a u web shopu pronađite dodatke prehrani koji mogu doprinijeti boljoj regulaciji bolesti.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments