Back

Curaprox Enzycal 950 pasta za zube

7,90  s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 105.33 €/l
Opis

Curaprox enzycal 950 pasta za zube je iznimno blaga.

Normalna koncentracija natrij fluorida: 950 p.m. Dvostruka zaštita od zubnog karijesa zahvaljujući natrij fluoridu i enzimima – za povećanje prirodne zaštitne funkcije sline. RDA 30: vrlo nježna. Prikladna za cijelu obitelj – za djecu od 6 godina nadalje. Proizvedena u Švicarskoj.

Nježno je sada snažno: zubna pasta koja učinkovito čisti, štiti i dodatno osnažuje zube i sluznicu usta.

Izuzeti su svi sastojci koji bi mogli biti štetni. Umjesto toga ova zubna pasta podupire zaštitnu funkciju sline. Enzycal ne sadrži agresivne sastojke. Agresivno pjenilo, natrij luril sulfat (NLS) koji se nalazi u većini zubnih pasti, zamijenjeno je s neutralnim. Sadržaj eteričnih ulja, poput mentola, smanjen je na najnižu moguću razinu. Niskog je RDA indeksa. Enzycal zubna pasta sadrži tri enzima već prisutna u našoj slini – čarobna tekućina za oralnu higijenu koja može popraviti zubnu caklinu. Enzimi u enzycal zubnoj pasti dodatno pojačavaju njenu zaštitnu i regeneracijsku funkciju te ujedno sprječavaju pojavu suhih usta. Na taj način enzycal osigurava zdrave zube, desni i usta. Njen okus je blag i nježan baš kao što je i njeno djelovanje –  čineći je blagotvornom i u sprječavanju pojave afti u ustima.

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Pasta za zube 75 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Koristiti svakodnevno za oralnu higijenu.

SASTAV

SASTAV

Curaprox paste za zube njeguju i obnavljaju zubnu caklinu. Za razliku od ostalih na tržištu, Enzycal paste sadrže nježne enzime i nisu abrazivne za caklinu. Niskog stupnja abrazivnosti RDA (30 – 60) vašim zubima pružaju nježnost, kvalitetnu njegu i zaštitu.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA