Back

Vitamin B12 active (adenosylcobalamin & methylcobalamin)

19,78  (149,03 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.16 €/komad
Opis

Adenozilkobalamin i metilkobalamin su jedina dva bioaktivna oblika koenzima vitamina B12 koji našem tijelu zaista trebaju. Sve ostale oblike tijelo mora pretvoriti u jedan ili drugi kako bi postali aktivni i imali izravan utjecaj na zdravlje. Vitamin B12 u ljudskom se organizmu uglavnom nalazi u stanicama i u središnjem živčanom sustavu. Podržava brojne važne enzime u njihovim funkcijama.

Metilkobalamin djeluje u citoplazmi, sudjeluje u aktivaciji folne kiseline i pretvorbi štetnog homocisteina u važnu aminokiselinu metionin. Metionin je izvor S-adenozilmetionina, središnjeg davatelja metilne skupine potrebnog za sintezu mnogih hormona i neurotransmitera.

Adenozilkobalamin je aktivan samo u mitohondrijima, energetskim biljkama našeg tijela. Aktivan je u citratnom ciklusu, važnom metaboličkom ciklusu za proizvodnju energije. Manjak adenozilkobalamina dovodi do oštećenja mijelinskog omotača, što dovodi do degeneracije živaca i smrti neurona.

Utječe na diobu stanica i stvaranje krvi. Važan je za proizvodnju energije u mitohondrijima. Esencijalan je za izgradnju i održavanje staničnih membrana, izgradnju i održavanje mijelinskog omotača, koji štiti živce u središnjem živčanom sustavu i mozgu.

Tijelu su potrebni podjednako i adenozil i metilkobalamin. Natural Elements nudi idealnu aktivnu tvar kao mješavinu obe koenzimske tvorbe, čime se postiže optimalna iskoristivost.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

120 kapsula, 55g.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.

Dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

SASTAV

SASTAV

var za povećanje volumena: Mikrokristalna celuloza, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), Adenozilkobalamin, Metilkobalamin.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Držati izvan dohvata djece.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA