MULTI-MAM KOMPRESE

101,00 kn s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 8.4166666666667 kn/komad
Opis

Multi-Mam komprese posebno su razvijene za intenzivno liječenje bradavica dojilja. Proizvod se temelji na patentiranom 2QR-kompleksu, koji je jedinstven po svojoj sposobnosti blokiranja štetnih bakterija na siguran i prirodan način. Multi-Mam komprese imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i sprječavaju infekciju. Svaka kompresa je natopljena bioaktivnim gelom. Ovaj gel temelji se na prirodnim biljnim sastojcima koji su potpuno bezopasni i može se sigurno progutati. Nije potrebno ukloniti gel prije dojenja. Gel ostavlja ugodno sladak okus za dojenče. Multi-Mam kompresa oblikuje mekan i udoban „jastučić“ na bradavici te stvara optimalno stanje za prirodno zacjeljivanje. Tanka plastična obloga također sprječava mrlje na grudnjaku. Multi-Mam je zbog toga idealan za liječenje problema s bradavicama uzrokovanih dojenjem.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Pakiranje sadrži 12 kompresa.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

 Operite ruke i bradavice mlakom vodom. Nježno obrišite. Otvorite vrećicu, razmotajte kompresu i stranu natopljenu gelom stavite na bolnu bradavicu. Ostavite kompresu na bradavici koliko god je potrebno, ali najmanje 10 minuta, po mogućnosti 30 minuta te najdulje 1 sat. Kompresa je namijenjena isključivo za jednokratnu uporabu. Nakon uporabe kompresu je iz higijenskih razloga potrebno baciti. Bilo koji višak gela nije potrebno ukloniti prije dojenja jer je sastav siguran za dojenče. Primjenjuje se barem dva puta dnevno za intenzivno liječenje sve dok se tegobe ne ublaže. Multi-Mam komprese ne smiju se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. U slučaju dugotrajnih ili ponovnih tegoba, obratite se svom liječniku.

SASTAV

SASTAV

Glavni sastojak Multi-Mam Kompresa je 2QR-kompleks (izgovara se “to cure”, u prijevodu “liječiti”) koji sadrži biopolimere. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija. 2QR-kompleks podržava prirodan proces zacjeljivanja i vraća prirodnu ravnotežu mikrobiološke flore. 2QR-kompleks nema poznatih štetnih učinaka.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA