Msm

13,20  (99,46 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.11 €/komad
Opis

MSM (metilsulfonilmetan) je organski spoj, koji osim ugljika, kisika i vodika sadrži i vrijedan prirodni sumpor.  Sumpor je mineral koji je tijelu potreban za vitalne funkcije, a ljudsko tijelo se sastoji od 0,2% sumpora. Postotak se čini malim, međutim s obzirom na kvantitativnu raspodjelu elemenata u ljudskom tijelu, važnost sumpora postaje više anego jasna. Naše tijelo primjerice sadrži pet puta više sumpora od magnezija i četrdeset puta više sumpora od željeza.

Poznato je da blokira transport impuls boli kroz živčana vlakna, blokira upalu i upalne reakcije povećavajući aktivnost kortizola, prirodnog, protuupalnog hormona, kojeg proizvodi tijelo. Poboljšava propusnost staničnih membrana, što olakšava apsorpciju hranjivih tvari i vitamina kao i uklanjanje zagađivača ili viška staničnih tekućina. Poboljšava cirkulaciju krvi, što pomaže u transportu otpadnih tvari iz tijela i time ubrzava procese ozdravljenja.

Surađuje sa glukozaminom, koji je odgovoran za regeneraciju hrskavičnog tkiva, za smanjenje boli i za saniranje oštećenja  istrošene hrskavice novim stanicama. Zajedno s drugim spojevima sumpor je sastavni dio nekoliko aminokiselina: cisteina, cistina, homocisteina, homocistina i taurina.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

120 kapsula, 110g.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Odrasli, 2 kapsule dnevno  uz obrok.

Dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

SASTAV

SASTAV

Metilsulfonilmetan, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza).

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Držati izvan dohvata djece.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA