Back

PROPOLIS SPREJ ALKOHOLNI 20 ML

10,75  (81,00 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 537.5 €/l
Opis

Propolis sprej alkoholni djeluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite tako da ih uništava ili sprječava njihov rast i razvoj. Veže slobodne radikale u organizmu. Izvrstan za imunitet u svako doba godine. Propolis je najjači prirodni antibiotik i antioksidans.

Propolis  sprej alkoholni je smjesa biljnih smola, balzama, flavanoida, flavona, eteričnih ulja, minerala, enzima i voska.

Flavonoidi su upravo ti, čija biološka vrijednost ima visok antioksidacijski i imunostimulacijski potencijal, zbog kojih im se pripisuje sposobnost prevencije i pomoći u akutnim stanjima bolesti, ali i kod kroničnih oboljenja.

Propolis nakon redovite upotrebe nivelira sve biološke procese u organizmu i uskladi međusobno rad štitnjače, srca, krvi i krvnog tlaka, regulira probavu i u nevjerojatnoj mjeri jača imunitet organizma.

 

KARATKERISTIKE PROIZVODA

KARATKERISTIKE PROIZVODA

Sprej 20 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Djeca iznad 12 godina i odrasli: 5 puta dnevno po 2 raspršivanja u usnu šupljinu .

SASTAV

SASTAV

Propolis je alkoholna otopina, postotak suhe tvari propolisa je 10%. Nakon otapanja dobiven je 98% pročišćeni ekstrakt propolisa. Standardiziran je na udio flavonoida – galangin kojega ima 425 mg/100ml. Pakiran je u ultravioletno miron staklo koje sprječava prodiranje svjetlosti i utjecaj na kvalitetu proizvoda.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA