Back

Kurkuma 95% ekstrakt & bioperine kapsule

22,99  (173,22 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.38 €/komad
Opis

Kurkuma 95% ekstrakt & BioPerine je proizvod na bazi suhog ekstrakta korijena Kurkume (Curcuma longa) standardiziranog na najmanje 95% kurkuminoida i suhog ekstrakta ploda Crnog papra (Piper nigrum) BioPerine standardiziranog na najmanje 95% piperina.

BioPerine je 95% ekstrakt dobiven iz crnog papra. Uzgaja se u vlažnom i hranjivom tlu u regijama južne Indije. BioPerine je jedini ekstrakt crnog papra koji je potkrijepio svoju sigurnost i učinkovitost kod prehrambenih upotreba.

Djelovanje kurkumina neusporedivo jače od djelovanja samog začinskog praha kurkume. Začin kurkuma sadrži najviše 3-5% kurkuminoida dok ekstrakt sadrži minimalno 95% kurkuminoida.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

U pakiranju se nalazi 60 kapsula.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Upotreba:
Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno najbolje za vrijeme obroka.
Napomene:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.
Upozorenja:
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama.
Uvjeti čuvanja:
Na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25 °C.

SASTAV

SASTAV

Suhi ekstrakt korijena Kurkume (Curcuma longa) standardiziran na najmanje 95% kurkuminoida i suhi ekstrakt ploda Crnog papra (Piper nigrum) BioPerine® standardiziran na najmanje 95% piperina

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA