Iron & vitamin C

18,45  s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.21 €/komad
Opis

Željezo sudjeluje u brojnim važnim procesima u tijelu uključujući stanične oksidativne mehanizame do prijenosa i isporuke kisika tjelesnim stanicama. Sastavni je dio hemoglobina i mioglobina, kao i različitih enzima poput citokrom-oksidaze i peroksidaze.

Osim što doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina te transportu kisika u tijelu željezo ima ulogu u normalnom stvaranju energije.

Također, doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji. Za normalnu funciju imunološkog sustava također je od velike važnosti. Zbog nedovoljne količine željeza u organizmu, nastaje sideropenična anemija koja je ujedno i najčešći oblik anemije. U slučaju većeg manjka željeza, nadoknada hranom koja sadrži željezo je prespora pa se preporučuje uzimanje preparata.

Jedinstven oblik keliranog željeza u formi bisglicinata, izuzetno je dobre podnošljivosti i bioraspoloživosti. U kombinaciji sa vitaminom C koji sudjeluje u metabolizmu željeza, kao snažan reducens te održava ion željeza u enzimima u potrebnom reduciranom obliku olakšava se apsorpcija željeza.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

90 kapsula, 54 g

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.

Dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

SASTAV

SASTAV

L-Askorbinska kiselina, Željezov bisglicinat, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), Tvar za povećanje volumena: Mikrokristalna celuloza, Antioksidans: Askorbil palmitat

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Držati izvan dohvata djece.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA