Back

Hladno prešano ulje crnog kima Matičnjak 500 ml

39,40  (296,86 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 78.8 €/l
Opis

Ulje crnog kima se koristi kod problema respiratornog sustava. Crni kim (Nigella sativa) je ljekovita biljna vrsta koja se već stoljećima koristi u medicinske svrhe. Koristi se kao hladno prešano ulje.

Glavna djelatna tvar je timokinon i njegovi derivati. Terapeutsko djelovanje ulja crnog kima još uvijek je predmet mnogih kliničkih istraživanja. Potvrđena je njegova efikasnost kod problema s alergijama i njihove prevencije, pri regulaciji razine šećera u krvi, odličan je za jačanje imuniteta, a u narodnoj medicini se koristi kao pomoć kod raznoraznih zdravstvenih tegoba. Dobiva se hladnim postupkom mehaničkog prešanja sjemenki.
Uslijed nedostatka omega-3 i omega-6 esencijalnih masnih kiselina, jedan je od načina nadoknađivanja – obogaćivanje prehrane upravo hladno prešanim uljem crnog kima.

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Ulje 500 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Preporučena dnevna doza je po 1 čajna žličica (30 kapi) ulja 2 do 3 puta tokom dana. Zbog svog pikantnog okusa, onima koji ga neće rado uzimati samog na žlicu, sugeriramo kombiniranje sa medom ili slatkim sokom, ali pod opaskom da ne smiju biti topli ili vrući, kako se ne bi izgubila svojstva ljekovitog ulja.

SASTAV

SASTAV

100% hladno prešano ulje sjemenki crnog kima.

Recenzije (1)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Najstarije
Najnovije Najviše ocjena
Inline Feedbacks
View all comments
Ferid Mačković
Ferid Mačković
1 godina prošlo

Postoji li pojašnjenje za upotrebu nakon isteka naznačenog roka upotrebe ?

TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA