Back

HLADNO PREŠANO ULJE BOLJEG LANA 250 ml

12,30  (92,67 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 49.2 €/l
Opis

Savršena mjera  zaista postoji i očituje se u čitavoj prirodi, a tim poduzeća Matičnjak ju je pronašao u ulju  sjemenke camelina sativa. U nas je poznata  kao podlanak.  U nekim zemljama je nazivaju  bolji ili divlji lan te sibirski lan.

Ulje se dobiva hladnim postupkom mehaničkog prešanja sjemenki podlanka. Ono je jedan od najboljih prirodnih izvora nezasićenih masnih kiselina.  Sadrži 35-40% omega-3 i 15-20% omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina i oko 16% omega-9 nezasićene masne kiseline.

Bogato je i antioksidansima kao što su tokoferoli, pa se odlikuje visokom stabilnošću i otpornošću na oksidaciju (vitamina E sadrži 110mg/100g).
Bogato je za začinjavanje hrane (ali ne za prženje), ugodnog je bademastog okusa, a kao prirodni izvor esencijalnih masnih kiselina najbolja je podrška dobrom zdravlju.

Ulje boljeg lana učinkovita je zamjena za lan. Ulje podlanka po sastavu je esencijalnih masnih kiselina gotovo identična ulju lana, no prednost mu je značajno veća stabilnost.

Ulje boljeg lana odlično je za očuvanje dobrog zdravlja i poboljšanje narušenog.

 

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Ulje 250 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Preporuča se piti 1-3 žličice (30 kapi) ulja boljeg lana dnevno prije obroka. Kod kožnih oboljenja ulje treba lagano 1-2 puta dnevno nanositi na oboljela ili oštećena mjesta.

SASTAV

SASTAV

100% hladno prešano ulje podlanka.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA