Almagea L-Carnitine Active+

24,10  s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.48 €/komad
Opis

L-carnitine active+ je dodatak prehrani nove generacije koji sadrži najčišći oblik L-karnitina (Carnipure™) i krom.

Krom je esencijalni element u tragovima važan za održavanje normalne razine glukoze u krvi i normalni metabolizam makronutrijenata.  Doprinosi i metabolizmu masti u tijelu.

L-karnitin je tvar koja nastaje iz esencijalnih aminokiselina lizina i metionina posredstvom vitamina C, B6, niacina i željeza. Najpoznatija uloga L-karnitina je prijenos masnih kiselina u mitohondrije (stanične organele) gdje se one sagorijevaju. Tako pomaže tijelu u oslobađanju energije iz masti. Sportašima omogućuje dulje vrijeme sportske izvedbe jer se, uz zalihe glikogena i glukoze, troše i masne kiseline za dodatnu energiju. Uz kretanje, bitan je za funkciju srca i mozga. Najveća koncentracija L-karnitina je u tkivima koje primarno koriste masne kiseline kao izvor energije – poput stanica skeletnog mišićja i miokarda (srčanog mišića). Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost, stoga preporučamo konzumirati 1 kapsulu L-carnitine active+ barem 30 minuta prije ili poslije tjelesnog napora.

L-carnitine active+ je inovativan dodatak prehrani u patentiranim Licaps® Vcaps® Plus kapsulama sa sadržajem u tekućem obliku, bez korektora mirisa i sladila te je time omogućeno olakšano doziranje, brza apsorpcija i izuzetna učinkovitost. Licaps® Vcaps® Plus kapsule lagane su za gutanje, blage za želudac, a pogodne su i za vegane. Kapsule ne sadrže GMO, gluten, laktozu, alergene, konzervanse, plastifikatore, šećer i škrob.

Naše tijelo samostalno proizvodi L-karnitin, ali njegova proizvodnja zadovoljava samo 25 % tjelesnih potreba. Ostalih 75 % unosi se hranom (poglavito putem mesa i ostalih namirnica životinjskog porijekla) i/ili dodacima prehrani. L-carnitine active+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima, ali ga mogu koristiti i druge populacijske skupine koje imaju rizik od nedostatka L-karnitina, primjerice osobe koje pate od kroničnog umora, žene u menopauzi, vegani i vegetarijanci, oboljeli od bolesti srca i krvožilja te osobe starije dobi.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Pakiranje od 50 kapsula.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

1-4 kapsule dnevno, 30 minuta prije tjelovježbe.

SASTAV

SASTAV

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps® kapsula)     % PU*

 

L- karnitin 500 mg                                                    –

Krom 20 μg                                                               50 %

 

*PU – dnevni preporučeni unos

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C. Čuvati od dohvata male djece.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA