MULTI-GYN IRIGATOR KOMBIPAK

18,85  (142,03 kn) s PDV-om

Opis

Multi-Gyn irigator kombipak za ispiranje rodnice služi za optimalnu higijenu rodnice prilagođenu ženama. Ispire nježno i učinkovito. Poseban ventil onemogućuje povratno usisavanje tekućine, umanjuje nastanak tlaka i stvara idealan učinak ispiranja. Bočica za ispiranje je ergonomski oblikovana te se može koristiti u raznim položajima.

Primjena: opća higijena rodnice, intenzivna higijena rodnice u slučaju pojačanog iscjetka ili iscjetka neugodnog mirisa, svrbeži, nadražaja i osjećaja žarenja. Multi-Gyn tablete stvaraju prirodnu i blagu otopinu za optimalnu higijenu rodnice.

Ravnoteža vaginalne flore prirodna je zaštita od bakterija i gljivica. Kad je ta ravnoteža poremećena javljaju se svrbež, neuobičajen iscjedak, miris, suhoća i infekcije poput bakterijske vaginoze i vaginalnih gljivičnih infekcija. Multi – Gyn proizvodi vraćaju ravnotežu rodnice, štite od infekcije i pružaju trenutnu ugodu.

Multi – Gyn linija proizvoda temeljena je na prirodnim sastojcima, koji sprječavaju tegobe te vraćaju prirodnu ravnotežu flore rodnice. Svi Multi – Gyn proizvodi sadrže glavni sastojak 2QR – kompleks koji je patentom zaštićen. 2QR sadrži biopolimere koji formiraju fizičku barijeru u formi gela i tako sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Multi-Gyn bočica za ispiranje rodnice služi za primjenu otopine za ispiranje, za optimalnu higijenu rodnice. Multi-Gyn tablete služe za pripremu otopine za ispiranje.

Sadrži pakiranje od 10 tableta i 1 bočicu.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Neke žene su osjetljivije na tegobe rodnice od drugih zbog načina života, spolne aktivnosti ili mjesečnice. Ovisno o osobnim higijenskim potrebama, Multi-Gyn bočica za ispiranje rodnice može se koristiti češće, no ne preporučuje se koristiti Multi-Gyn bočicu za ispiranje rodnice više od 3 puta tjedno, osim ako liječnik ne preporuči drugačije. Uvijek se obratite liječniku kada su tegobe rodnice ustrajne. Multi-Gyn bočica za ispiranje rodnice može se primijeniti u nekoliko željenih položaja. Nađite vama najugodniji položaj primjene Multi-Gyn bočice za ispiranje rodnice (na primjer pod tušem ili iznad WC školjke). Važno je da otopina za ispiranje može lako otjecati.

1. Napunite Multi-Gyn bočicu za ispiranje rodnice mlakom vodom do vrha rebrastog dijela bočice.

2. Prelomite jednu Multi-Gyn tabletu i dodajte je u vodu.

3. Pričvrstite aplikator na bočicu i pričekajte da se Multi-Gyn tableta potpuno otopi i prestane pjeniti.

4. Nježno stavite aplikator u rodnicu.

5. Stisnite bočicu. Normalno je da tekućina (do pola bočice) ostane u bočici*.

6. Odvojite bočicu i aplikator i temeljito isperite s toplom vodom. Ostavite da se prirodno osuši (po mogućnosti na suhom mjestu).

*Količina otopine je dovoljna za ispiranje rodnice. Ako želite isprati ponovo, s preostalom otopinom, odvijte aplikator s bočice da se vrati u početni oblik i nastavite od koraka 4.

SASTAV

SASTAV

2QR kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

  • Ako planirate trudnoću, savjetujemo da ne koristite Multi-Gyn bočicu za ispiranje rodnice do 3 dana nakon spolnog odnosa.
  • Multi-Gyn bočica za ispiranje rodnice nije kontraceptiv.
  • Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn bočice za ispiranje rodnice ili Multi-Gyn tableta tijekom trudnoće i dojenja. Međutim, uvijek savjetujemo da se obratite svom liječniku ako ste trudni.

Važno: Nikad ne stavljajte Multi-Gyn bočicu za ispiranje u kipuću vodu, niti ju čistite kipućom vodom. Time će nepovratno promijeniti oblik.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA