Multy-gyn floraplus

14,20  s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 2.84 €/komad
Opis

Multi-Gyn FloraPlus olakšava i sprječava probleme rodnice uzrokovane kvasnicama, pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice te sprječava (ponavljajuću) kandidijazu. Ublažava tegobe kao što su iscjedak, svrbež, iritacija, crvenilo i osjetljivost.

FloraPlus je prirodan proizvod koji se temelji na patentiranom bioaktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim sastojcima. Prebiotici su hranjivi sastojci u multi-gyn floraplusu koji podržavaju rast dobrih i korisnih laktobacila. Multi-Gyn FloraPlus optimizira floru i pH vrijednost rodnice. 2QR-kompleks je prirodna tvar koja potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice. Prebiotici podržavaju ,,dobre” laktobacile kako bi obnovili floru rodnice. Nema poznatih štetnih događaja. Ova jedinstvena kombinacija čini Multi-Gyn FloraPlus idealnim proizvodom za zdravu rodnicu. Multi-Gyn FloraPlus održava ravnotežu flore u rodnici tako što suzbija štetne mikrobe i podržava razvoj korisnih laktobacila (bakterije mliječne kiseline). Stvara optimalnu i prirodnu floru koja sprječava tegobe povezane s prekomjernim rastom nepoželjnih mikroorganizama kao što je kandida. Zato je Multi-Gyn FloraPlus vrlo učinkovit u sprječavanju (ponavljajućih) problema rodnice. Učinkovito ublažava tegobe poput iscjetka, svrbeža, nadraženost, neugodnog mirisa, crvenila i osjetljivosti.

Ravnoteža vaginalne flore prirodna je zaštita od bakterija i gljivica. Kad je ta ravnoteža poremećena javljaju se svrbež, neuobičajen iscjedak, miris, suhoća i infekcije poput bakterijske vaginoze i vaginalnih gljivičnih infekcija. Multi – Gyn proizvodi vraćaju ravnotežu rodnice, štite od infekcije i pružaju trenutnu ugodu.

Multi – Gyn linija proizvoda temeljena je na prirodnim sastojcima koji sprječavaju tegobe te vraćaju prirodnu ravnotežu flore rodnice. Svi Multi – Gyn proizvodi sadrže glavni sastojak 2QR – kompleks koji je patentom zaštićen. 2QR sadrži biopolimere koji formiraju fizičku barijeru u formi gela i tako sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Pakiranje od 5 tuba po 5 ml

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

  • Za liječenje problema rodnice uzrokovanih kvasnicama : primijenite 1 jednodozni aplikator neposredno prije odlaska na spavanje, tijekom 5 uzastopnih dana.
  • Za izravno ublažavanje svrbeža, nadraženosti, neugodnog mirisa i iscjetka iz rodnice: primijenite 1 jednodozni aplikator kad god je potrebno ublažavanje tih simptoma.
  • Za sprječavanje problema rodnice (kao što su ponavljajuće infekcije kvasnicama) kao podrška dobrim laktobacilima, te kao zaštita od problema rodnice: primijenite 1 jednodozni aplikator svaka 3 dana.

Multi-Gyn FloraPlus ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. To omogućuje da se flora rodnice regulira sama i bez podrške. U slučaju trajnih ili ponavljajućih tegoba, uvijek se trebate obratiti liječniku.

Primjena: Multi-Gyn FloraPlus je prebiotički gel za rodnicu kojeg treba primijeniti u rodnicu. Jedan jednodozni aplikator je za jednu primjenu. Prebiotički gel za rodnicu primjenjuje se izravno u rodnicu s pomoću posebno oblikovanog aplikatora. Nakon uporabe bacite jednodozni aplikator.

SASTAV

SASTAV

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, prebiotici.

*2QR – kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Napomena: Multi-Gyn FloraPlus može stvoriti osjećaj topline i peckanja nakon primjene. To je sasvim normalno i nestati će nakon nekoliko minuta.

Štetni događaji: nema poznatih štetnih događaja.

Budući da Multi-Gyn FloraPlus ima optimalnu kiselost (nizak pH) za rodnicu, a sperma je lužnata (visoki pH), primjenom Multi-Gyn FloraPlus može se smanjiti aktivnost spermija. Stoga ne preporučujemo primjenu Multi-Gyn FloraPlus tijekom razdoblja ovulacije kada pokušavate zatrudnjeti. Multi-Gyn FloraPlus se ne bi trebao koristiti prije i nakon spolnog odnosa ako želite zatrudnjeti. Multi-Gyn FloraPlus nije kontraceptiv. Ako ste vrlo osjetljivi na alergije, možete staviti malo gela na unutrašnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena točkica koja svrbi, savjetujemo ne primijeniti Multi-Gyn FloraPlus.

Primjena s lijekovima: nije poznat utjecaj Multi-Gyn FloraPlus na lijekove.

Trudnoća i dojenje: nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn FloraPlusa tijekom trudnoće i dojenja.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA