Back

Propharma flasteri za kurje oči

2,46  s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 0.41 €/komad
Opis

Propharma flasteri za kurje oči sa središnjim jastučićem od polietilenske pjene zaglađuju i štite zahvaćeno područje. Omekšavaju kožu i olakšavaju mehaničko uklanjanje kurjeg oka te osiguravaju brzo i bezbolno uklanjanje kurjeg oka. Njihova debljina štiti zahvaćeno područje od trenja i pritiska.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

U pakiranju se nalazi 6 flastera.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Prije apliciranja, pažljivo očistite i osušite područje na koje se stavlja flaster kako bi se osiguralo savršeno prijanjanje i učinkovitost. Uklonite flaster za kurje oko s papira te ga postavite centralno iznad kurjeg oka. Mijenjajte flaster za kurje oko svakog dana.

SASTAV

SASTAV

Sadrži 35 – 40% salicilne kiseline.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Upotrebljavati samo za liječenje kurjeg oka. Samo za vanjsku upotrebu. Ne upotrebljavati na napukloj i nadraženoj koži. Ne upotrebljavati na crvenoj, napukloj i oštećenoj koži. Ako se pojavi preosjetljivost ili nadraženost, odmah prekinuti liječenje. Dijabetičari, osobe s problemima s cirkulacijom, trudnice, dojilje, djeca mlađa od 16 godina te u slučaju bilo kakve sumnje, prije upotrebe proizvoda potražiti savjet liječnika. Čuvati proizvod u originalnom pakiranju na čistom, suhom i hladnom mjestu. Čuvati dalje od dohvata djece. Ne upotrebljavati duže od 2 tjedna, osim u dogovoru s liječnikom. U slučaju ozbiljnih incidenata, prijaviti proizvođaču ili nadležnom tijelu.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA