ULJE NOĆURKA 100 ML

10,70  (80,62 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 107 €/l
Opis

Ulje noćurka koristi se oralnim putem. Preporuča se u tretmanima sniženja razine kolesterola i dijabetesa svih oblika. Tradicionalno se upotrebljava u slučaju hiperaktivnosti kod djece. Može se koristit i kod multiple skleroze, aterosklerotičnih promjena i u poboljšanju funkcije mozga, želučanih tegoba, dobro djeluje na ženski organizam, prvenstveno kod neugodnih simptoma koji se javljaju prije menstruacije, pomaže ženama u menopauzi kada se koristi kao prirodna terapija (zamjena za hormonalnu).

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Ulje 100 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Ulje je dobro ispitano i vrlo sigurno za upotrebu, a uzimanje se preporuča kroz duži period. Kao dnevna doza podijeljena na 3 obroka odraslima se preporučuje 4-6 g (1 mala žličica 3 x dnevno tijekom jela), a djeci mlađoj od 12 godina 2-4 g. Ukoliko se uzima u obliku kapsula njih valja uzimati nesažvakane nakon jela s dosta tekućine. Vidljivo poboljšanje nastupa tek nakon 4 do 12 tjedana. Preporučuju se pauze nakon višetjednog oralnog uzimanja ulja.

SASTAV

SASTAV

100 % hladno prešano ulje sjemenki noćurka.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Za primjenu u trudnoći ili tijekom dojenja nema nikakvih znanstvenih spoznaja o nuspojavama. Kod dojenčadi i djece mlađe od 1 godine ne preporuča se oralno uzimanje. Epileptičari bi se trebali posavjetovati s liječnikom o primjeni. Oralno se ne smije koristiti s lijekovima kao što su fenotiazini. Pojačava djelovanje tamoksifena i smanjuje toksičnost ciklosporina A.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA