AVENT BOCA

9,49  (71,50 kn) 10,62  (80,02 kn) s PDV-om

Obriši
Opis

Pomaže u smanjenju kolika, nadutosti i refluksa.

Mlijeko zadržava unutra, a zrak vani pa je hranjenje u uspravnom položaju olakšano.

Sisač ostaje pun mlijeka, čak i kada je bočica u vodoravnom položaju, tako da dijete može piti u prirodnijem, uspravnom položaju. To može pomoći u smanjenju refluksa, poboljšati probavu te učiniti vrijeme hranjenja ugodnijim za vas i vaše dijete.

Sisač ostaje pun mlijeka, a ne zraka.

Jedinstveni ventilski umetak AirFree™ odvlači zrak dalje od sisača pa dijete guta manje zraka dok pije. To može pomoći u smanjenju problema uzrokovanih hranjenjem, kao što su kolike, refluks i nadutost.

Sustav za sprječavanje kolika dokazano smanjuje kolike i nemir.

Klinička istraživanja pokazala su da Philips Avent bočica smanjuje kolike i nemir*. Kako? Ventil u sisaču sprječava nakupljanje vakuuma dok dijete pije, omogućujući neometano hranjenje. To može pomoću u smanjenju kolika, nadutosti, pljuckanja i podrigivanja.

*Ventilski umetak AirFree™ dizajniran je da vašem djetetu pomogne u gutanju manje količine zraka. Sisač ostaje pun mlijeka, čak i u vodoravnom položaju, za hranjenje u uspravnom položaju. Smanjenje količine zraka koji dijete proguta može ublažiti uobičajene probleme prilikom hranjenja kao što su kolike, nadutost i refluks.

*Novorođenčad stara 2 tjedna hranjena pomoću Philips Avent bočica imale su manje kolika u usporedbi s novorođenčadi hranjenoj na standardnu bočicu i bile su znatno mirnije noću u usporedbi s novorođenčadi hranjenoj s pomoću drugih vodećih bočica.

*Što su kolike i kako utječu na djecu? Kolike jednim dijelom uzrokuje gutanje zraka tijekom hranjenja, čime se stvara osjećaj nelagode u djetetovom probavnom sustavu. Među simptomima su plač, uznemirenost, nadutost i pljuckanje hrane.

Dodatne informacije
Zapremina

125 ml, 260 ml, 330 ml

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Plastična bočica 125 ml / 260 ml / 330 ml sa  silikonskim sisačem.

SASTAV

SASTAV

Plastična boca + silikonski sisač.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , , , , Oznake: , ,