Back

L’ERBOLARIO KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50 125 ML

20,90  (157,47 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 167.2 €/l
Opis

L’erbolario krema za zaštitu od sunca ima vrlo visoku zaštitu od sunca za lice i tijelo. Za osobe svijetle puti i osjetljivu kožu koja lako pocrveni. U bogatoj formulaciji ove kreme, faktor zaštite osiguravaju četiri različita filtera uz dodatno djelovanje prirodnih ekstrakata. Pomaže očuvati kvalitetu vaše kože i spriječiti moguća oštećenja uzrokovana UV djelovanjem sunca.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Krema za zaštitu od sunca 125 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

30 minuta prije izlaganja suncu nanesite kremu u debljem sloju na kožu lica i lagano umasirajte. Ponovite nanošenje više puta dnevno, posebno nakon kupanja, brisanja ručnikom ili intenzivnog znojenja.

UPOZORENJE:

Zbog štetnosti sunčevih zraka izbjegavajte izlaganje na suncu između 11 i 16 sati. Djecu obavezno zaštitite odjećom, šeširićem i sunčanim naočalama. Bebe i djecu do tri godine starosti uopće ne izlažite suncu. Predugo izlaganje jakom suncu je opasno čak i ako ste nanijeli kremu za sunčanje budući da niti jedan proizvod ne nudi 100%-tnu zaštitu. Odaberite zaštitu primjerenu vašem fototipu. Proizvod držati izvan dosega djece. Izbjegavati kontakt s očima i ne nanositi direktno na sluznicu. Ukoliko proizvod dođe u dodir s očima isperite s puno vode. Nije za oralnu upotrebu.

SASTAV

SASTAV

Zlatno palmino ulje i ekstrakt kalifornijskog maka.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA