Back

L’ERBOLARIO PURPLE ROSE PROMO PAKET S OGRLICOM

22,96  (172,99 kn) s PDV-om

Opis

L’erbolario purple rose promo paket s ogrlicom pruža mirisnu njegu poput galske ruže u punom cvatu. Kažu da bi parfem trebao biti poput onoga što odjenemo. Isprobajte ovaj iznimno profinjen beauty set koji spaja elegantan parfem Rosa Purpurea s ogrlicom-draguljem savršenim za svaku prigodu. Vrlo ženstveno, baš kao neodoljiva crvena haljina!

Postoji samo jedna ruža sposobna redefinirati parfem nove ženstvenosti, a to je purple rose. Ovo je galska ruža, grm iz Male Azije, predak svih europskih ruža kao i jedan od najčešće korištenih cvjetova u izradi parfema. Rosa gallica je poznata i kao francuska ili provansalska ruža. Raste kao divlja u jugoistočnoj i središnjoj Europi. Smatra se da su je početkom 13. stoljeća sa srednjeg istoka u Francusku donijeli križari. U razdoblju od 1800. do 1850. bilo je poznato oko 3000 sorti galskih ruža. Za naglo širenje galskih ruža zaslužna je francuska kraljica Josefina koja je sakupljala sve nove sorte i stvorila poznati vrt galskih ruža. Smrću kraljice Josefine njena zbirka ne ostaje još dugo na životu. Danas u nekoliko zbirki u Europi možemo naći do 300 sorti. Ostalih 2500 zauvijek su izgubljene.

L’erbolario purple rose promo paket s ogrlicom daje glas potpuno novoj interpretaciji kraljice svih cvjetova tako da ostavlja miris nove ženstvenosti na koži.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Sadrži  parfem Rosa Purpurea 15 ml, ogrlicu-dragulj (dužina 80 cm + 9 cm) i dva mekana privjeska.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Otvorite privjesak, raspršite miris na pom pom da ga uvijek imate pri sebi. Svaki dio dragulja ogrlice analiziran je kako bi se ocijenila usklađenost sa standardima koji su na snazi ​​u Europskoj zajednici te je također testiran na oslobađanje nikla, olova i kadmija.

SASTAV

SASTAV

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citric acid, Tocopheryl acetate, Citral, Methyl 2-octynoat.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA