Back

L’Erbolario Purple rose promo paket maxi

44,33  (334,00 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Opis

L’erbolario purple rose promo paket maxi pruža mirisnu njegu poput galske ruže u punom cvatu. Opustite se uz jedinstven ritual ovog prekrasnog beauty seta koji sadrži gel za tuširanje, parfimiranu kremu za tijelo i parfem.

Postoji samo jedna ruža sposobna redefinirati parfem nove ženstvenosti, a to je purple rose. Ovo je galska ruža, grm iz Male Azije, predak svih europskih ruža kao i jedan od najčešće korištenih cvjetova u izradi parfema. Rosa gallica je poznata i kao francuska ili provansalska ruža. Raste kao divlja u jugoistočnoj i središnjoj Europi. Smatra se da su je početkom 13. stoljeća sa srednjeg istoka u Francusku donijeli križari. U razdoblju od 1800. do 1850. bilo je poznato oko 3000 sorti galskih ruža. Za naglo širenje galskih ruža zaslužna je francuska kraljica Josefina koja je sakupljala sve nove sorte i stvorila poznati vrt galskih ruža. Smrću kraljice Josefine njena zbirka ne ostaje još dugo na životu. Danas u nekoliko zbirki u Europi možemo naći do 300 sorti. Ostalih 2500 zauvijek su izgubljene.

L’erbolario purple rose promo paket maxi daje glas potpuno novoj interpretaciji kraljice svih cvjetova tako da ostavlja miris nove ženstvenosti na koži.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Sadrži gel za tuširanje 100 ml, mirisnu kremu za tijelo 100 ml i parfem 50 ml u prekasnoj, bezvremenskoj kutiji sa uzorkom ruže.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Ulijte dovoljnu količinu gela za tuširanje u kadu ili nanesite na spužvicu. Kožu obavezno isprati čistom vodom.

Nakon kupanja ili tuširanja te kad god vašoj koži treba hidratacije i mekoća, nanesite kremu za tijelo laganom masažom po cijelom tijelu.

Parfem koristit izvana.

SASTAV

SASTAV

Ekstrakt i destilirana voda galske ruže, fermentirani ekstrakt galske ruže, kakao maslac, karite maslac, zobeno ulje, organsko suncokretovo ulje, neomašćiva frakcija maslinovog ulja, vitamin E iz soje.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA