Back

L’ERBOLARIO PURPLE ROSE PROMO PAKET CHARMING

31,06  (234,02 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Opis

L’erbolario purple rose promo paket charming pruža mirisnu njegu poput galske ruže u punom cvatu. Čudesna kombinacija u ovom beauty setu otkriva kremu za tijelo koja kožu ostavlja hidratiziranom i nježno parfimiranom, te popratni miris i završni dio rituala – parfem u vintage pakiranju na puff potisak. Čista elegancija!

Postoji samo jedna ruža sposobna redefinirati parfem nove ženstvenosti, a to je purple rose. Ovo je galska ruža, grm iz Male Azije, predak svih europskih ruža kao i jedan od najčešće korištenih cvjetova u izradi parfema. Rosa gallica je poznata i kao francuska ili provansalska ruža. Raste kao divlja u jugoistočnoj i središnjoj Europi. Smatra se da su je početkom 13. stoljeća sa srednjeg istoka u Francusku donijeli križari. U razdoblju od 1800. do 1850. bilo je poznato oko 3000 sorti galskih ruža. Za naglo širenje galskih ruža zaslužna je francuska kraljica Josefina koja je sakupljala sve nove sorte i stvorila poznati vrt galskih ruža. Smrću kraljice Josefine njena zbirka ne ostaje još dugo na životu. Danas u nekoliko zbirki u Europi možemo naći do 300 sorti. Ostalih 2500 zauvijek su izgubljene.

L’erbolario purple rose promo paket charming daje glas potpuno novoj interpretaciji kraljice svih cvjetova tako da ostavlja miris nove ženstvenosti na koži.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Sadrži  parfem na puff potisak 30 ml i mirisnu kremu za tijelo 75 ml u romantičnoj cvijetnoj torbici.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Nakon kupanja ili tuširanja te kad god vašoj koži treba hidratacije i mekoća, nanesite kremu za tijelo laganom masažom po cijelom tijelu.

Parfem korititi izvana.

SASTAV

SASTAV

Ekstrakt i destilirana voda galske ruže, fermentirani ekstrakt galske ruže, kakao maslac, karite maslac, zobeno ulje, organsko suncokretovo ulje, neomašćiva frakcija maslinovog ulja, vitamin E iz soje.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA