Back

L’ERBOLARIO KARITE KREMA ZA RUKE 35 ML

50,00 kn s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 1428.5714285714 kn/l
Opis

L’Erbolario karite krema za ruke je savršena za hidrataciju i zaštitu. Sa svojim hranjivim djelovanjem i laganom teksturom idealna je za čestu upotrebu. To je zasluga shea maslaca koji vaše ruke čini elastičnim, mekanim i jednostavno neodoljivim.

Znate li koji je eliksir mladosti tajna ljepote od davnina?

Shea (karite) maslac. Dobiva se od orašastih plodova „drva mladosti“-Vitellaria paradoxa, blijedo je žute boje i mekane konzistencije. Kozmetičko djelovanje je impresivno obzirom na prisutnost sterola, tokoferola, vitamina A, B, E i F. Štiti od agresivnih vremenskih uvjeta osiguravajući njegu i hidrataciju kože. Poznato je i da ima antioksidativna svojstva stoga je anti-age eliksir. Može se koristiti za lice, tijelo, usne i za kosu koja je izrazito suha.

Zašto je L’Erbolario maslac tako poseban?

L’Erbolario je odlučio poštovati ovo sveto drvo i važnost njegove obrade u afričkom društvu. Maslac korišten u ovoj liniji dolazi iz održivih zaliha i proizvodi se u lokalnim zajednicama u Burkina Fasu. Tisuće žena uključeno je u berbu i preradu orašastih plodova i njihov rad aktivno doprinosi obiteljskim prihodima. Osim ekonomskog postoji i ekološki utjecaj-drveće od kojeg se dobivaju orašasti plodovi je prirodna barijera za zaštitu okoliša (u borbi protiv opustinjavanja). Stoga, korištenjem ove sirovine doprinosimo sprječavanju bilo kojeg oblika uništavanja šuma.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Krema za ruke 35 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Nanesite malu količinu kreme na ruke više puta dnevno.

SASTAV

SASTAV

Hranjiva krema za ruke s karite maslacem, kokosovim maslacem i ekstraktom tamjana.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Sadrži 98% sastojaka prirodnog podrijetla. Ne sadrži silikone, sulfate, tenzide sulfata, parabene, sintetičke boje i parafine.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA