Back

L’Erbolario Purple rose sapun

5,71  (43,02 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Cijena po jedinici proizvoda: 57.1 €/kg
Opis

L’erbolario purple rose sapun odlikuje se elegancijom jednakoj  čarobnoj ruži omotanoj velom od crvenog tila. Njegova mekana pjena pruža nježno čišćenje zahvaljujući dragocjenim biljnim aktivnim sastojcima odabranim zbog svojih omekšavajućih i hidratizirajućih svojstava.

Postoji samo jedna ruža sposobna redefinirati parfem nove ženstvenosti, a to je purple rose. Ovo je galska ruža, grm iz Male Azije, predak svih europskih ruža kao i jedan od najčešće korištenih cvjetova u izradi parfema. Rosa gallica je poznata i kao francuska ili provansalska ruža. Raste kao divlja u jugoistočnoj i središnjoj Europi. Smatra se da su je početkom 13. stoljeća sa srednjeg istoka u Francusku donijeli križari. U razdoblju od 1800. do 1850. bilo je poznato oko 3000 sorti galskih ruža. Za naglo širenje galskih ruža zaslužna je francuska kraljica Josefina koja je sakupljala sve nove sorte i stvorila poznati vrt galskih ruža. Smrću kraljice Josefine njena zbirka ne ostaje još dugo na životu. Danas u nekoliko zbirki u Europi možemo naći do 300 sorti. Ostalih 2500 zauvijek su izgubljene.

L’erbolario purple rose sapun daje glas potpuno novoj interpretaciji kraljice svih cvjetova tako da ostavlja miris nove ženstvenosti na koži.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Sapun 100 g.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Nasapunati vlažnu kožu tijela, a zatim isprati čistom vodom.

SASTAV

SASTAV

Ekstrakt galske ruže, fermentirani ekstrakt galske ruže, zobeno ulje, biljna pasta za čišćenje iz ulja kokosa, uljane repice i suncokreta.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA