Back

L’ERBOLARIO PURPLE ROSE MIRISNI CVIJET ZA PROSTOR

3,98  (29,99 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Opis

L’erbolario purple rose mirisni cvijet za prostor je prekrasna mirisna ruža koju možete držati u ladicama, ormaru, pa čak i u automobilu. Ostvarenje sna za najromantičnije ljude gdje god se nalazili, zar ne?

Postoji samo jedna ruža sposobna redefinirati parfem nove ženstvenosti, a to je purple rose. Ovo je galska ruža, grm iz Male Azije, predak svih europskih ruža. Jedan je od najčešće korištenih cvjetova u izradi parfema. Rosa gallica je poznata i kao francuska ili provansalska ruža. Raste kao divlja u jugoistočnoj i središnjoj Europi. Smatra se da su je početkom 13. stoljeća sa srednjeg istoka u Francusku donijeli križari. U razdoblju od 1800. do 1850. bilo je poznato oko 3000 sorti galskih ruža. Za naglo širenje galskih ruža zaslužna je francuska kraljica Josefina koja je sakupljala sve nove sorte i stvorila poznati vrt galskih ruža. Smrću kraljice Josefine njena zbirka ne ostaje još dugo na životu. Danas u nekoliko zbirki u Europi možemo naći do 300 sorti. Ostalih 2500 zauvijek su izgubljene.

L’erbolario purple rose mirisni cvijet za prostor daje glas potpuno novoj interpretaciji kraljice svih cvjetova tako da ostavlja miris nove ženstvenosti u prostoru.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Mirisni cvijet 1 komad.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Izvadite karticu iz plastične folije, objesite je u ormar ili je stavite u ladice. Savršen je mirisni dodatak i u automobilu. Izbjegavajte izravan kontakt s odjećom i površinama.

SASTAV

SASTAV

Linalool, Citronelol, Geraniol, Geranil acetat, Hidroksicitronelal, Limonen, Linanil acetat. U dodiru s kožom može izazvati alergijsku reakciju.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake , , , ,