ETERIČNO ULJE LIMUN

9,69  (73,01 kn) s PDV-om

Cijena po jedinici proizvoda: 969 €/l
Opis

Eterično ulje limun je jedno od onih ulja koja jednostavno morate imati u svojoj aromaterapijskoj kućnoj ljekarni.

Vrlo ugodnog mirisa, možete ga koristiti u difuzeru. Na taj način i dezinficirate prostoru u kojem boravite. To je naročito preporučljivo u vrijeme opasnosti od infekcija.

Limun odlično čisti jetru. U posebnim melatima daje se i djeci nakon terapije s nekim jačim lijekovima ili djeci alergičarima.

Uz neka druga ulja sličnog djelovanja, limun je glavni sastojak u pripravcima za lomljive ili proširene kapilare, gdje se može primjenjivati dermalo i oralno.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Ulje 10 ml.

NAČIN PRIMJENE

NAČIN PRIMJENE

Preporučuje se koristit u difuzeru.

SASTAV

SASTAV

Limonen, beta-pinen, beta-bisabolen, gama-terpinen.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, sugeriramo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.

Eterična ulja u RH nisu i ne mogu biti registrirana kao dodaci prehrani (osim u posebnim farmaceutskim oblicima). Molimo nemojte piti eterična ulja.

Eterična ulja spadaju između ostalog i pod zakon o kemikalijama, te na sebi MORAJU imati piktograme opasnosti. Hoće li ili neće imati oznake ovisi o konkretnom ulju (njegovim prirodnim sastavnicama), a ne brendu.

Recenzije (0)
Pretplata
Obavjesti me
guest
Inline Feedbacks
View all comments
TREBATE POMOĆ ILI IMATE PITANJA ?
Kontaktirajte nas na broj:
01/275-0980 ili 048/220-504
100% SIGURNA KUPOVINA
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , Oznaka: