Svjetski dan obitelji
News

Svjetski dan obitelji

Svjetski dan obitelji

Prvog dana u godini obilježava se Svjetski dan obitelji. Ona je važan faktor u odgoju i razvoju ličnosti svake osobe, jer je obitelj ta koja utječe na formiranje stavova i razmišljanja.

Obitelj

Obitelj je temeljni oblik ljudske zajednice.
Iako se svaka obitelj tijekom života susreće s određenim nesuglasicama, teškoćama i problemima ona je središte našeg života. Obitelj je od najmlađe dobi mjesto u kojem usvajamo prva znanja, otkrivamo svijet i sebe. U njoj formiramo naše ponašanje, vrline, talente i vrijednosti, ali i nedostatke koje ćemo u sebi nositi ostatak života. Obitelj čini naš dom, jer samo prazna kuća su zidovi bez duše. Uspomene i sretni trenuci koje prikupljamo i provodimo s obitelji tijekom vremena od građevine stvaraju dom. Obitelj je mjesto gdje vam se pruža ljubav bez obzira na vaše razlike i mane. To je mjesto gdje ćemo pronaći utjehu i toplu riječ.

Mislite na svoju obitelj!

Iako je Svjetski dan obitelji rezerviran za 01. siječnja, na svoju obitelj mislite svakog dana u godini. Jedan mali poziv može učiniti velike stvari. Sjetite se svojim najbližim reći da ih volite i s njima prokomentirati vaš dan.

Kako biste svoje odnose u obitelji još više popravili i ojačali svojoj obitelji trebate biti podrška, u komunikaciji s njima budite iskreni, pružite im podršku i zaštitu.

Svaka obitelj ima svoju prošlost koja ih povezuje i zato se prisjetite sami, ali i s njima, o najdražim vam trenucima.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments