senior paketi
Briga o zdravlju, Inkontinencija, Njega kože, O nama - Novosti, Zdravlje

Senior paketi

Briga o našim kupcima od iznimne nam je važnosti, baš kao i kvaliteta proizvoda koje nudimo, stoga smo za vas pripremili senior pakete.

U Elbi Medikal maloprodajama u Koprivnici i Dugom Selu dostupni su Senior paketi namijenjeni osobama treće životne dobi. Senior paketi složeni su u Elbi Medikal platnenoj višekratnoj vrećici i bogati raznim uzorcima i promotivnim materijalima. U njima vas čekaju uzorci Attends Pull-Ons pelena-gaćica u odgovarajućoj veličini te uzorci uložaka za laku inkontinenciju. Tu su i uzorci Bioskin proizvoda za njegu kože te uzorak Haradent zeolitnog zubnog praha za higijenu zubi i usne šupljine. Priloženi su i promo materijali ostalih Attends proizvoda namijenjenih njezi i čišćenju suhe i osjetljive kože te proizvoda koji vam pružaju sigurnost i suhoću u svakom trenutku ukoliko patite od inkontinencije.

U paketu se nalazi i dnevnik mokrenja i potrošnje pomagala za inkontinenciju  kako bi mogli voditi evidenciju i na taj način olakšati izbor potrebnog proizvoda koji odgovara vašim potrebama. Za osobe koje boluju od dijabetesa, u paketu se nalaze jelovnici i dnevnik mjerenja glukoze u krvi.

Zatražite svoj Senior paket u Koprivnici na adresi Trg Eugena Kumičića 11 i u Dugom Selu na adresi Josipa Zorića 22.

U svakom vas paketu još dodatno darujemo kuponom za 10% popusta prilikom sljedeće kupnje u Elbi Medikal maloprodajama. Preuzmite svoj Senior paket već danas!

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments