Medicinska sestra je prva osoba do liječnika kada se radi o poznavanju stanja pacijenta te je odmah uz oboljelog ukoliko mu treba pomoć i savjet.

Medicinska sestra mora znati slušati i u sebi imati izraženu želju za pomaganjem. Medicinske sestre su osobe pune razumijevanja, a upravo je to ono zahvaljujući čemu se pacijenti često lakše povjeravaju medicinskoj sestri.

Kao i liječnik, medicinska sestra mora odabrati prave riječi i pristup pacijentu kako bi liječenje bilo efikasnije.

Elbi Medikal d.o.o. u svom asortimanu nudi proizvode za pomoć kod inkontinencije švedskog proizvođača Attends. Ovisno o spolu, pokretljivosti i stupnju inkontinencije možete odabrati proizvode (ulošci, pelene, mrežaste gaćice, podmetači) koji će vam pružiti sigurnost tijekom dana i noći. Uz Attends proizvode, koža diše, a zbog visokoupijajuće jezgre i Quick dry tehnologije nije u kontaktu s vlagom (urinom).  Ako Vam je potrebna pomoć oko odabira proizvoda kontaktirajte nas na 01/2750 – 980 ili pošaljite e-mail na : maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr. Također Vam u odabiru pomagala koje najbolje odgovara Vašim potrebama može pomoći vodič za lakši odabir pomagala za žene i za muškarce.

Attends proizvode pronađite u web shopu.

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments