Attends Hydro Gel
Briga o zdravlju, Njega kože

Primjena Attends Hydro Gela

Attends Hydro Gel

Hydro Gel je losion nalik gelu i dio je Attends Professional Care linije za njegu kože koja je namijenjena njezi osjetljive kože, a koristi se za masažu te ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima.

Primjena

Ima veoma široku primjenu, no najčešće se koristi za smanjenje bolova kod reume, išijasa, sportskih ozljeda, ublažavanje upalnih procesa u mišićima izazvanim nepravilnim držanjem i višesatnim sjedenjem kao i poboljšanje cirkulacije u organizmu. 

Koristi se da bi pojačao efekt medicinskih i sportskih masaža, a dobar rezultat daje i u kombinaciji s korištenjem uređaja za elektrostimulaciju mišića.

Primjenjuje se tako da se mala količina zagrije između dlanova te se umasira u bolna područja. On pruža osjećaj grijanja i hlađenja te pomaže u smanjenju boli i upala na problematičnim područjima. 

Sastav

Hydro Gel u svom sastavu ima alantoin koji sprječava isušivanje kože i pantenol koji hidratizira i regenerira kožu te tako ne samo da ne isušuje već i njeguje kožu. Zbog tih umirujućih sastojaka koje sadrži može ga se koristiti više puta dnevno. Osim alantoina i pantenola sadrži i ulje mente, mentol te kamfor koji imamu antibakterijska i antiseptička svojstva.  Kombinacija tih sastojaka kod primjene pruža osjećaj zagrijavanja i hlađenja te upravo zbog tog efekta hlađenja smanjuje bol na bolnim mjestima.

Više o sastojcima u sastavu Hydro Gel-a i njihovom djelovanju.

Hydro Gel je provjereno dokazan kao pomoć pri poboljšanju cirkulacije u tijelu i omogućava prirodnu stimulaciju cirkulacije krvi. Loša cirkulacija može uzrokovati različite probleme – glavobolje, migrene, sindrom hladnih nogu pa čak i dekubitus ako je osoba nepokretna.  Zato je važno napomenuti da je zbog sastava prilagođen odraslim osobama neovisno o dobi, a posebno starim i nemoćnim osobama. Zbog svog djelovanja Attends Hydro Gel nije preporučljivo nanositi na područja s proširenim venama.

Pakiran je u tubi od 200 ml i dostupan je u Elbi Medikal maloprodajama u Koprivnici i Dugom Selu, svim boljim ljekarnama kao i na Elbi Medikal web shopu.

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu!

Vaš Elbi Medikal!

5 1 glas
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments