O nama - Novosti

Preuređena, Elbi Medikal specijalizirana prodavaonica Koprivnica ponovno je otvorila svoja vrata

Jeste li nas već posjetili?

Pozivamo vas u naš novo uređen prostor

Pozivamo Vas, posjetite nas u preuređenoj Elbi Medikal maloprodaji na adresi Trg Eugena Kumičića 11, Koprivnica i iz našeg širokog asortimana odaberete proizvode za sebe i svoje najmilije. Također, do 12.11. možete sudjelovati i u nagradnom natječaju te osvojiti Elbi Medikal poklon paket.

Preuredili smo za vas

Ponosno smo otvorili vrata naše preuređene maloprodaje te smo za vas proširili naš asortiman proizvoda. Hvala Vam na strpljenu zadnjih nekoliko dana u kojima smo naporno radili kako bi što prije ponovno mogli početi raditi. Vjerujemo da ćete i dalje na našim policama pronalaziti zdravlje i rješenja za olakšanje zdravstvenih tegoba.

U odabiru proizvoda biramo samo najbolje dobavljače kako bi našim kupcima pružili kvalitetne proizvode.

Vodimo računa o edukaciji naših zaposlenika kako bi kupac dobio pravu informaciju i odabrao proizvod koji će zadovoljiti njegove potrebe.

Pogodnosti za vjerne kupce

U našim maloprodajama , dostupni su paketi testera i proizvoda namijenjeni trudnicama, a od nedavno smo ponudu proširili na Senior pakete. Paketi sadrže proizvode, testere, te korisne savjete i informacije.

Svaki mjesec za naše vjerne kupce organiziramo besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi, te besplatno nutricionističko savjetovanje. Za više informacija nazovite nas na: 048/641-393.

Sudjelujte u nagradnom natječaju na Elbi Medikal Facebook stranici

Posjetite FB stranicu Elbi Medikal i sudjelujte u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 08.11. do 15.11. Potrebno je posjetiti Facebook stranicu Elbi Medikal i odgovoriti na nagradno pitanje. Najkreativniji odgovor po izboru našeg žirija osvaja vrijedan Elbi Medikal poklon paket koji se sastoji od (Attends kreme za njegu, Bioskin Sensitive balzama, Haradent zubnog praha 50g, rokovnika). Sretnog dobitnika ćemo odabrati i objaviti 16.11. na našoj Facebook stranici, a poklon paket se može preuzeti u našoj maloprodaji u Koprivnici.

Kontakt

Maloprodaja Koprivnica, Trg Eugena Kumičića 11, Koprivnica, 048/641-393, maloprodaja-kc@elbi-medikal.hr

Maloprodaja Dugo Selo, Josipa Zorića 22, Dugo Selo, 01/2750-980, maloprodaja-ds@elbi-medikal.hr

FB:

IG: elbimedikal

Radno vrijeme maloprodaja je: Ponedjeljak: 08:00 – 16:00h Utorak – petak: 08:00 – 15:00h Subota: 08:00 – 12:00h Nedjeljom: ZATVORENO.

Podijelite s nama, jeste li već bili u našoj preuređenoj maloprodaji? Kako vam se sviđa?

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

5 1 glas
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments