Popusti u srpnju
AKCIJE

Popusti u srpnju

Dolaskom ljeta stižu i velike vrućine. Kako bi Vam olakšali boravak na otvorenom, njegu kože prije i nakon sunčanja pripremili smo različite popuste.

Pratite nas na Facebooku stranicama: Elbi Medikal, Bioskin i Haradent te na Instragramu: elbimedikal i budite u toku s akcijama.

Bioskin Beauty krema

U periodu od 05.07. – 11.07. iskoristite popust u iznosu 20 %. Bioskin Beauty krema nahraniti će suhu kožu, zategnuti je, a izvrsna je u borbi protiv hiperpigmentacije i crvenila. Uz Beauty kremu počnite brojati godine unazad.

Attends anatomski ulošci za laku inkontinenciju

U periodu od 12.07. – 18.07. iskoristite popust u iznosu od 10 % na Attends anatomske uloške Soft (0-3), For Men (1 i 2) te pelene gaćice Attends Pull – Ons.

Uz Attends proizvode koža diše, nema neugodnih mirisa, iritacija niti infekcija. Osim što su izvrsni za kožu, Attends proizvodi mali su i diskretni. Ovisno o spolu i stupnju inkontinencije pronađite proizvod koji će zadovoljiti vaše proizvode. Za bezbrižno ljeto odaberite inovatine Attends proizvode.

Attends pelene gaćice Pull – Ons dostupne su na sljedećem linku: https://elbi-medikal.hr/kategorija-proizvoda/inkontinencija/pelene-gacice/

Biovitalis čarobni maslac

U periodu od 12.07. – 25.07. iskoristite popust od 20 % na Biovitalis čarobni maslac. Čarobni maslas skračuje vrijeme potrebno za tamnjenje i osigurava dugotrajnu preplanulost.

P29 anibakterijske zaštitne maske

Do 30.06.2021. iskoristite popust od 17 % na zaštitne maske s bakrenim premazom P29. Dišite lakše i osjećajte se sigurno.

K2D3

Do isteka zaliha iskoristite 20 % popust na K2D3 i sačuvajte svoje kosti.

Matičnjak

Do isteka zaliha iskoristite popust u iznosu od 20 % na određene matičnjak proizvode. https://elbi-medikal.hr/kategorija-proizvoda/maticnjak/

Green Coffee & L – Carnitine

Neka Vam zdravlje bude na prvom mjestu.

Vaš Elbi Medikal

0 0 glasovi
Ocjena članka
Pretplata
Obavjesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments